Miniaturka partytury

Recenzje Kanon D-dur (Canon in D) Easy piano

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

328 review(s)

Kanon D-dur (Canon in D) Easy piano Rating: 4.60 out of 5 based on 329 reviews.
    • Es una pieza hermosa en cualquier versión

    • Guillermo G · 5 styczeń 2021
    • zawsze lubiłem ten utwór

    • tobiasz · 22 listopad 2020
    • SUPER Easy

    • Przem · 1 listopad 2020
    • Personally I did not like this music
      arrangement of such a lovely song.
      In many ways, this ruined such
      beautiful music. Only personal thoughts.
      But still appreciated it was available to
      try out it? Just did not enjoy this piece

    • CS · 3 sierpień 2020
    • Personally I did not like this music
      arrangement of such a lovely song.
      In many ways, this ruined such
      beautiful music. Only personal thoughts.
      But still appreciated it was available to
      try out it? Just did not enjoy this piece

    • CS · 3 sierpień 2020
    • Personally I did not like this music
      arrangement of such a lovely song.
      In many ways, this ruined such
      beautiful music. Only personal thoughts.
      But still appreciated it was available to
      try out it? Just did not enjoy this piece

    • CS · 3 sierpień 2020
    • molto bello veramente e fattibile per uno come il sottoscritto che da poco si dedica al pianoforte.

    • ALBERTO · 25 czerwiec 2020
    • Excelente me encanto

    • Noe Galvez · 30 maj 2020
    • It cannot download

    • Chelsy · 31 marzec 2020
    • It cannot download

    • Chelsy · 31 marzec 2020
    • magnífica partitura. Suena muy bien a pesar de la simplificación.

    • Jaume Serna Alsina · 29 marzec 2020
    • Ponadczasowa piosenka, piękna

    • Massimo · 15 lipiec 2019
    • To proste, czyste, fajne, spokojne

    • Norma Lo Presti · 18 maj 2019
    • Bardzo dobry arkusz fortepian.

    • Kitty · 7 kwiecień 2019
    • Dziękuję bardzo

    • Nathalie Gingras · 27 listopad 2018
    • Bardzo dobry 100%

    • carlos andres rivas dunoger · 28 luty 2018
    • Ja spojrzał pod kątem łatwy wersja Canon d-
      dla jednego z moich studentów. I to pasuje!

    • Elly · 28 luty 2018
    • Idealny za darmo można znaleźć nuty, które potrzebujesz. Twój wybór na orkiestrę, fortepian, skrzypce, itp. Pracuję w przedszkola gdzie pecunia nie przepływu, a następnie to cudowne mieć potrzebne muzyki dostępne darmowe za darmo do tych młodych serc Davidson.

    • Andries Dusink · 16 styczeń 2018
    • Proste, pełne i nitído.

    • Zeferino Chicoma · 24 listopad 2017
    • To jest cudowny kawałek, który mam nadzieję, aby dowiedzieć się szybko

    • Hernández Padilla Erica guadalupe · 17 październik 2017
    • Bardzo ładne, kocham tę muzykę. Mogę słuchać odpocząć i grać to przyjemność.

    • Cemofra · 14 wrzesień 2017
    • Uwielbiam ten układ Canon d-bo to taka uproszczona wersja dla kogoś dopiero zaczynają się na nauki gry na fortepianie! I really enjoyed odtwarzanie ten kawałek też jak to ma po prostu pasują dla mnie początek fortepian! I po nauczysz się grać ten kawałek i wiem melodia tego utworu, można łatwo przejść do gry tej piosenki na poziomie średniozaawansowanym, bo jest to, co mi się stało po dużo ćwiczyć! Naprawdę polecam tę piosenkę dla pianista, który jest początkujący i chcesz grać w tę piosenkę! To naprawdę proste! Jest to jeden z moich ulubionych piosenek wszech czasów!Uwielbiam ten układ Canon d-bo to taka uproszczona wersja dla kogoś dopiero zaczynają się na nauki gry na fortepianie! I really enjoyed odtwarzanie ten kawałek też jak to ma po prostu pasują dla mnie początek fortepian! I po nauczysz się grać ten kawałek i wiem melodia tego utworu, można łatwo przejść do gry tej piosenki na poziomie średniozaawansowanym, bo jest to, co mi się stało po dużo ćwiczyć! Naprawdę polecam tę piosenkę dla pianista, który jest początkujący i chcesz grać w tę piosenkę! To naprawdę proste! Jest to jeden z moich ulubionych piosenek wszech czasów!

    • Ivana · 30 sierpień 2017
    • Bardzo dobry uczeń dowiedział się z łatwością.

    • sonia gleci hack · 19 lipiec 2017
    • Jest to piękny motyw. Z tym desahogas swoje problemy. Mam nie ma słów, aby opisać piękno, które dotyka to :)

    • Martín Arredondo Gonzàlez · 30 czerwiec 2017
    • [Dźwięku teksty prawdziwe Saki Lin rezygnacji Memorial kolekcji:
      Widać było marzeniem byliśmy swoje z.
      Bardzo ucieszyła się przez swój śpiew, przeniósł mnie dużo. Dziękuję za tak wiele marzeń.

    • まい · 7 maj 2017
    • Wspaniale, że mogę mieć te nuty. :)

    • Miroslaw · 4 maj 2017
    • Piękna, jestem początkującym z fortepianu i ten kawałek brzmi dla mnie jak nie.

    • Ana Martos · 17 kwiecień 2017
    • Jest to bardzo dobra piosenka.

    • smile · 27 marzec 2017
    • Miłość to łatwe wersji Pachelbel's Canon in D! Moi uczniowie są kochający dźwięk ogromnie!

    • Margaret O'Neill · 24 luty 2017
    • Doskonałe! Dzięki pod kątem dzielenie!

    • hector perez mendoza · 20 luty 2017
    • the best ever

    • rr · 20 listopad 2016
    • Wow to piękne dzieło, ponieważ słyszałem to lat temu mi się podobało. Dziękuję za umożliwienie pobierania i gratulacje.

    • Alejandro González Pacheco · 13 wrzesień 2016
    • On jest moim ulubionym wśród klasycznych... zrobić ekspozycję...

    • Roberto C. Ribeiro · 5 wrzesień 2016
    • Bardzo dobry utwór, aby inspirować

    • ricardo · 1 wrzesień 2016
    • nic do raportu. Wszystko jest piękne

    • dbebe · 29 marzec 2016
    • Dobry układ dla młodych pianistów i początkujących.

    • Alessandra Mazzanti · 25 marzec 2016
    • Jeśli wierzę w moje serce Boga wzmacnia Jeśli nie wierzę, że krok, by uwierzyć, jeśli byłem na nie więcej niepewności.

    • roberto gonçalves jardim · 19 marzec 2016
    • bardzo poetyckie ten utwór muzyczny

    • paul dupuis · 30 grudzień 2015
    • Doskonałe!!!

    • Maria João Guerreiro Ngan Meng Barbosa Alvim de Fa · 26 grudzień 2015
    • Nie wiem czy ty nigdy nie próbować

    • ピアノ初心者 · 21 grudzień 2015
    • Po prostu kocham to składane doskonałe tylko chcą mogą używać LilyPond tak łatwo

    • Michael Lowdon · 7 październik 2015
    • wygląda to łatwe i przyjemne... :)

    • sandra · 25 wrzesień 2015
    • To jest bardzo dobry! Ona ma dobry rytm i uważam, że practicat

    • Gabyru konata izumi · 3 sierpień 2015
    • piękne i wynik był bardzo pomocne dla mnie

    • sara · 13 czerwiec 2015
    • safasdnolijnpooihkcna Slnhcsjarfusdtcfsedffsd

    • tafdaf · 4 czerwiec 2015
    • Podobnie jak niektóre inne części erudycji to ma prawo do transportu nas do miejsca bardziej piękne i idealne, która potrafi tylko najczystszej sztuki. Bardzo piękne!

    • Ivana Izabel Souza · 2 czerwiec 2015
    • Jestem zadowolona z tej pracy

    • luiz carlos silva santos · 18 maj 2015
    • Istnieje wiele ozdoby ale to miło... ta piosenka sprawia mi dużo relaksu i te nuty są proste, nawet dla mnie jest 12-letni amerykański saksofonista, grający fortepian solo jako obbie... jest nawet, dla mnie przynajmniej, łatwiej niż białe chmury

    • roberta · 4 maj 2015
    • Bardzo dobry kawałek pachelbel do gry na pianinie!

    • angie romero · 27 marzec 2015
    • Bardzo fajna wersja dla młodszych pianistów.

    • Sharon · 25 marzec 2015
    • Po prostu piękne, uspokaja ducha.

    • Jose Anchieta Andre · 19 marzec 2015
    • Mieszkam tej piosenki. Nic lepszego

    • Nathan · 16 marzec 2015
    • I 'm dead i 'm dreaming anioła, który gra, to nie ma innego wytłumaczenia

    • caterina · 15 marzec 2015
    • Jestem początkujący i starałem się grać w innych arkuszach, ale były one zbyt trudne. Ten jeden jest dobry.

    • nani · 28 grudzień 2014
    • Dlaczego nie mogę pobrać to mam wszystkie niezbędne pliki do pobrania, aby to zrobić i może nic z żadnym z nich. jlhgrn@gmail.com

    • Jangy · 17 listopad 2014
    • Wynik wygodny do czytania, uroczy i ponadczasowy kawałek

    • Carola · 30 wrzesień 2014
    • niewiele dobrego. bardzo przydatne

    • ortiz david · 21 sierpień 2014
    • To jest bardzo piękne, relaksujący słuchać, jestem muzykiem i chociaż gram odmiany muzyki, ta piosenka jest specjalne, więc to przekazuje, wzniosłe, jak myślę, że to mówi w comentario.gracias

    • jaime gutierrez · 19 lipiec 2014
    • zbyt łatwe do bani straszne

    • liszt · 11 lipiec 2014
    • Bardzo udany. Podobało mi się.

    • josé antonio · 30 maj 2014
    • Jest to piękna piosenka ~ ~

    • たけ · 31 marzec 2014
    • Świetny, naprawdę lubi to.

    • Aylton Henriques Macedo · 28 luty 2014
    • Przyjemny i sympatyczny

    • Alessandro · 8 październik 2013
    • Ta strona jest tak dobry. nigdy nie widzę tej strony.

    • aaa · 30 wrzesień 2013
    • bardzo ładne i ciekawe

    • Gian Tacca · 6 wrzesień 2013
    • piękna muzyka, że pieszczoty mnie dusza i napełnia mnie szczęście!

    • laura · 24 sierpień 2013
    • Dziękuję, muzyka, która dociera do mnie głęboko do serca!

    • laura · 24 sierpień 2013
    • Jestem "Sanctus" przez LIBERA grać.
      Bardzo lubię to!

    • Alfred Falk · 10 sierpień 2013
    • warto spróbować z łatwy kawałek przed dostać jeden

    • vivi · 17 czerwiec 2013
    • doskonałe miejsce

    • paolino · 1 czerwiec 2013
    • Wiem, że to przez serce i za każdym razem myślę, że rzeczy brzmi ładnie, mogę odpocząć i uzyskać emocjonalne. Jest to bardzo ładne)

    • Elisa · 18 maj 2013
    • miłość jest słodki motyw dla ucha

    • solange andrea miranda miranda · 12 maj 2013
    • wspaniałe piosenki sprawia, że sen i podekscytowany, za każdym razem

    • monica · 26 marzec 2013
    • Bardzo ładnie! C, jest pierwszy kawałek, który moja córka dostaje się do gry, a ja jestem podekscytowany!

    • Marie · 28 luty 2013
    • bardzo dobry wynik. Polecam go.

    • riccardo · 26 luty 2013
    • to jest bardzo pomocne dla mnie...

    • fayeina · 22 luty 2013
    • Super dla początkujących, który następnie dumą powiedzieć "ichhab nawet nie grałem w" albo ogólnego wykształcenia...

    • Barbara · 25 styczeń 2013
    • jest bardzo piękna piosenka, która Cię mgła czuć smutek i szczęścia

    • jhazmin travezaño requena · 17 grudzień 2012
    • To jest piękne dzieło. Dziękuję za wynik.

    • ma. carmen sanchez · 7 grudzień 2012
    • I jak to arcydzieło i również jak tej witryny sieci web, "handlowiec" dla administratora i pracowników

    • Youghou M · 1 grudzień 2012
    • specjalny kawałek, dziękuję starajmy się mieć go pod ręką.

    • luis fernandez · 25 listopad 2012
    • Pobierz za darmo Apex czy. Dziękuję bardzo.

    • N.A · 13 listopad 2012
    • Jest to bardzo pouczające. Bardzo dobrze dla początkujących.
      Doceniam, że mogą być archiwizowane.

    • shirley vallenas · 1 listopad 2012
    • Ten fortepian piosenka sprawia, że szczęśliwy! Kiedy słucham to, czuję się piękne chwile w moim życiu... pobrać i grać to na fortepian..., że jest to bardzo dobra piosenka!
      Podoba mi się =)

    • miriam · 19 październik 2012
    • Ta piosenka sprawia mi sen, relaks, to sprawia, że czują się szczęśliwi, to piękna melodia, która daje mi poczucie wewnętrznego spokoju.

    • monica · 8 październik 2012
    • Konsultacje jak również bardzo łatwo music arkusza

    • r · 20 wrzesień 2012
    • Uważa się, że fragment byłyby dłużej, ale ogólnie był nice!

    • Seraphina · 5 wrzesień 2012
    • Podziękować potrzebowałem to dla zadania domowe

    • Tayla · 20 sierpień 2012
    • są nie co chcę jako rozkładaną

    • remi · 13 sierpień 2012
    • Trąbka dobrze rozegrane. Zostać wyleczone.

    • misa · 6 sierpień 2012
    • I 'm going to spróbować gry na fortepianie

    • 김도헌 · 30 lipiec 2012
    • is a good song, Beautiful hotel

    • josia da silva pinta · 18 lipiec 2012
    • Wspaniała muzyka. Dziękujemy za udostępnianie

    • vannx · 16 lipiec 2012
    • Bardzo ładny i piękne!

    • aldolak · 14 lipiec 2012
    • Dobra piosenka! no! i jak

    • chan ting · 29 czerwiec 2012
    • melody bardzo dobrym i firmy. Dziękujemy za ofertę wynik

    • Luis Vásquez · 20 czerwiec 2012
    • totemoyokatta

    • alice · 20 czerwiec 2012
    • Bardzo proste i łatwe, I love!

    • Claire · 9 czerwiec 2012
    • Kocham to piosenka... to motyw wstecz... kocham sztuka

    • nana · 15 maj 2012
    • Będzie powiedzieć, że działka jest fragment Nostalgia pomysłowość.

    • julia · 5 maj 2012
    • idealne dla początkowej fortepian studentów, którzy korzystają klasycznego melodii.

    • manuelantonio · 25 kwiecień 2012
    • znakomite partycji!

    • adrien celliarc · 18 kwiecień 2012
    • ja potrzeba wobec próbować wobec grać ten utwór "

    • koko · 4 kwiecień 2012
    • poupoupoupou

    • uhhuh · 26 marzec 2012
    • Reprodukcyjnego Bull pracy! Fascinating...

    • Dayane Radvanski · 5 marzec 2012
    • jest jednym z moich ulubionych sztuk...

    • mabel · 20 luty 2012
    • Canon – jeden z ulubionych piosenek!

    • hazuki murase · 17 luty 2012
    • I feel like w piosenka rozlicza w dół.

    • tel · 12 luty 2012
    • Jest bardzo dobra wwwwwwwwwww

    • yuki · 7 luty 2012
    • Bezpłatnie pobrać, jeśli chcesz użyć również

    • 滝澤 真一 · 2 luty 2012
    • Teraz po długiej ma do odegrania

    • aaa · 28 styczeń 2012
    • Moim zdaniem jest to sród.

    • alicia · 13 grudzień 2011
    • jest słodka melodii, usłyszał dźwięki telefonu.Spróbuję się gry na fortepianie.Mam nadzieję, że usłyszeć "występie na pianinie podczas Moby linii Olbia-Livorno, w przypadku gdy wyjątkowe Issandra pianista dźwięki tak wspaniały fortepian.

    • caterina cannoni · 22 listopad 2011
    • Kocham, pianinie, wersje są interesujące do odtwarzania prezentacji pozdrowienia

    • Fernando Chiang S. · 10 listopad 2011
    • Po skończeniu solo

    • hiewchungleong · 7 listopad 2011
    • Wielki love songs, so glad 見つけれて.

    • あき · 6 listopad 2011
    • awesome

    • abigail russell · 5 listopad 2011
    • i love it

    • luhaorui · 27 październik 2011
    • Nice

    • Andre · 25 październik 2011
    • To jest zbyt piękne, ww

    • taku · 15 październik 2011
    • Świetna piosenka bardzo ładne

    • Oscar Perez · 8 październik 2011
    • mogę go wydrukować??

    • bob bunion · 18 wrzesień 2011
    • Jest to elementarne podstawy, ale hej!

    • Germán Tejeda · 26 sierpień 2011
    • to mnie inspiruje się nauczyć o gry na fortepianie i miłość to tak dużo ..

    • pamela micah d ramilo · 22 sierpień 2011
    • Oryginalne utwory z mojej muzyki, powiedział również,

    • nobu · 21 sierpień 2011
    • To brakuje moja ulubiona część, ale lubię go i tak. Myślę, że będzie w stanie go odtworzyć.

    • Ivy Mae · 10 sierpień 2011
    • ta wersja jest dla mnie zbyt łatwy, jestem w siódmej klasie fortepianu

    • anna · 9 sierpień 2011
    • Super .. Lubię ten kawałek tak bardzo ...

    • Raven · 6 sierpień 2011
    • jest to najlepsza piosenka, jaką kiedykolwiek słuchać

    • agnes · 5 sierpień 2011
    • Piosenki prostsze i piękniejsze na tej planecie

    • dupo lingotes · 26 lipiec 2011
    • gram to na moim fortepianie i moja wersja jest trudna, więc lepiej brzmi. ale ta wersja jest cool układ dla początkujących!

    • lilly · 24 lipiec 2011
    • po prostu wspaniały i łatwy w obsłudze!

    • riss · 7 lipiec 2011
    • nie brzmi źle, ale w dalszym ciągu powinno zapewnić szybkie korzyści.

    • Abdelina · 3 lipiec 2011
    • Bardzo chciałbym zobaczyć w EZ grać, wiem, jego oszustwo, ale po prostu chcę grać.

    • Lou · 2 lipiec 2011
    • usłyszeć melodię i poznacie czuć głęboko w miłości

    • rosly · 2 lipiec 2011
    • ta piosenka jest bardzo piękna, Ćwiczyłem piosenki dwa dni i prawie się, dzięki za to, że podniosła ocenę ...

    • saulo garcia casillas · 1 lipiec 2011
    • bardzo ładny kawałek, lubię słuchać

    • guerman · 29 czerwiec 2011
    • "I naukę gry na fortepianie i 4 festiwalu chciałem 2 play, ale ktoś inny to:. ("

    • stephanie · 27 czerwiec 2011
    • "Jej słodka, ale wydaje się nieco powolny"

    • alex · 26 czerwiec 2011
    • to miłe, ale w porównaniu do innych wersji, to brakujące części. (Myślę, że jest zbyt trudne dla początkujących?) I love it, choć

    • Izzy · 21 czerwiec 2011
    • i Lison do tej piosenki w szkole.

    • kayce · 20 czerwiec 2011
    • Melodia wielkiego spokoju.

    • Jose de Jesus Bautista Lagos · 19 czerwiec 2011
    • lubię ten utwór .. chcę wiedzieć, jak grać, ale potem i nie wiem jak odczytać arkusze fortepian: (

    • rengie castillo · 17 czerwiec 2011
    • Myślę, że naprawdę piękny kawałek: ¬)

    • jay123 · 12 czerwiec 2011
    • Love IT ????!!!!!!!!!!!!!!!!!*

    • Jack Miller · 9 czerwiec 2011
    • tego słynnego utworu przez Pachelbel ... thx

    • john · 5 czerwiec 2011
    • Jest idealny dla początkujących, ale jak ja pośrednich znalazł zbyt łatwo

    • PianoMan · 29 maj 2011
    • w rzeczywistości, nie zwracał uwagi jest bardzo wzniosły w dotyku dużo serca. Poproszono mnie dotknąć na ślubie w kościele i jestem saksofonista. Będzie dobrze.

    • rolando mancinelli · 28 maj 2011
    • i naprawdę chcą się uczyć tego kawałka, ale nie mogę odczytać arkusze fortepianie. : (

    • Diezevil · 7 maj 2011
    • Jest to łatwe sheet music ... dziękuję

    • Simon · 4 maj 2011
    • Układ bardzo dobrze, zacząłem i już było dużo frajdy, co chcę.

    • Bertrand · 3 maj 2011
    • Dla mnie i mojego dziadka kochamy ten canon.a mój rock szczególnie wersji guitarra.Disfrutas tego piękna.

    • Alexandru · 30 kwiecień 2011
    • Dziękuję za ten kawałek. I love it!

    • Blank Boy · 20 kwiecień 2011
    • Busko była bardzo dobra doskonała

    • sasori Ksuna · 16 kwiecień 2011
    • , że mogę używać słów, aby opisać takie wielkie dzieło? Podnosisz mnie ... jego melodii przenosi mnie w duchu do miejsca ciszy i spokoju, moje marzenie nigdy się nie Dair stamtąd .....

    • renne tavares da silva · 13 kwiecień 2011
    • jest to bardzo dobry kawałek. kiedy słucha się jej wydaje się, jakby niebo otwiera swoje okna

    • leahna almanon · 13 kwiecień 2011
    • buern

    • fermin · 8 kwiecień 2011
    • Zostać przekazane do praktyki fortepian!

    • haru · 4 kwiecień 2011
    • przepiekny mam dreszcze jak go slucham

    • kasia · 3 kwiecień 2011
    • Jak wielu wielkich offline.

    • job · 29 marzec 2011
    • Nice

    • Jake · 19 marzec 2011
    • Dziękuję bardzo.
      zagram ten wynik.

    • シード · 17 marzec 2011
    • thx lol

    • Bill · 14 marzec 2011
    • Jest to bardzo piękny! Lovely!

    • conceição lopes da silva · 2 marzec 2011
    • awesome

    • claire · 28 luty 2011
    • awesome

    • joshua oliver · 27 luty 2011
    • Doskonały rozkład głosów

    • Juan Carlos Soler López · 20 luty 2011
    • Dziękuję bardzo! Moja córka była z prośbą, aby nauczyć się tej sztuki i jej potrzebny proste! Tutaj jesteś z filmu też!

    • Marie Johnson · 13 luty 2011
    • Więc pocetnikkkk ... Cóż, to uczyć

    • matija · 8 luty 2011
    • bardzo dobre

    • Tadeusz · 4 luty 2011
    • Bardzo ładny i łatwy kawałek nauczyć!! :):)

    • Dakota · 28 styczeń 2011
    • łatwe dla mojego frist początek na fortepianie

    • trumpetgal · 21 styczeń 2011
    • Dobry dla początkujących, ale brakuje trochę "na upiększanie

    • zeno · 31 grudzień 2010
    • została uproszczona i użyteczne dla wszystkich początkujących, jak również. dziękuję

    • tyciaforever · 26 grudzień 2010
    • nyuumon

    • まお · 25 grudzień 2010
    • Absolutnie najlepsze na rynku! Tak łatwo nauczyć się bardzo kawałek!

    • Josh · 21 grudzień 2010
    • PIA pierwszy zdecydował się na praktykę.

    • 木下 ゆかり · 17 grudzień 2010
    • Ta piosenka daje mi dobre wspomnienia i inspiruje mnie, aby spróbować wprowadzić go ponownie w tak piękne, proste piosenki

    • Edgar · 17 grudzień 2010
    • mui jest piękne piosenki

    • Anonimo anonimo anonimo · 4 grudzień 2010
    • Łatwa persommes, które już trochę grać na fortepianie

    • Truchot Bernadette · 3 grudzień 2010
    • Naprawdę dobry kawałek, kocham, że jest wolny, dzięki czemu można zachować.
      Dobra dla początkujących!

    • Vemund . R · 1 grudzień 2010
    • Dziękuję, że szukałem, to piękne dzieło J. Pachelbel ...

    • Gabriel de Oliveira · 1 grudzień 2010
    • Lovely łatwy kawałek, aby dowiedzieć się

    • Viv · 28 listopad 2010
    • Nice!

    • imcliffs · 27 listopad 2010
    • To było dokładnie to, czego szukałem.

    • krika · 22 listopad 2010
    • ponieważ gram na rozprawie, to powolne wersja jest niesamowite! Dziękuję :-)

    • heni seemann · 29 wrzesień 2010
    • Waw !!!!!! To bardzo fantastyczne.

    • Jonathan · 15 wrzesień 2010
    • ♥ Kocham ten wynik

    • Paola Caroline Tinini da Silva · 13 maj 2010
    • jest piękna, powinienem grać na weselu, I love this site!

    • Marina · 14 luty 2010
    • Kocham ten wynik

    • Carlos Henrique Alves de Souza · 11 luty 2010
    • Dobry początek pracy tak pięknie

    • Ariel · 17 grudzień 2009
    • ps mnie z kłopotu, bo nie było innego jejejeje ale naprawdę cool strony nie dziwi mnie, nawet jeśli gry na fortepianie jejej

    • juan guillermo martinez · 8 listopad 2009
    • Ta piosenka była dla mnie inspiracją do rozpoczęcia na fortepianie, jest Versioned proste, ale coś się zaczęło.

    • Jorge Lagos · 2 listopad 2009
    • Uwielbiam ten kawałek jest jednym z moich ulubionych: D

    • mauricio cardenas villanueva · 17 sierpień 2009
    • I bardzo się podoba ta piosenka! i opanowali go! :)

    • Chrissy · 26 maj 2009
    • I love it! to niesamowite piosenki

    • I love it!!! it's amazing song · 21 maj 2009
    • Ten kawałek jest najpiękniejsze w całym świecie.

    • Canon · 9 kwiecień 2009