Miniaturka partytury

Recenzje Koncerty klarnetowe (Concerto for Clarinet and Orchestra) Klarnet, Orkiestra

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

58 review(s)

Koncerty klarnetowe (Concerto for Clarinet and Orchestra) Klarnet, Orkiestra Rating: 4.83 out of 5 based on 58 reviews.
    • Gratulacje! Przez wielką pracę

    • JOSEFA ANUNCIADA FERREIRA ARAUJO · 28 listopad 2015
    • bardzo dobry układ, chciałbym dostać tej nuty do badania. Jak zdobyć?

    • tadeu · 21 listopad 2014
    • wielki Mozart. Wielkie Cantorio. Wykonawców Wielkiej i wielki solista. Dziękujemy. Bo jeden jest powiększony do stron Wielkiego. Jeszcze raz dzięki.

    • José · 28 kwiecień 2014
    • Skopiowałem lub raczej skopiować do kopiarka cały koncert (pełny wynik) i brak końca allegro. Dzięki ¿(como hago para conceguirla)?

    • Rafael Llovet · 14 marzec 2014
    • wzniosłe
      dla tych czasów i słuchać jak ciekawe rekonstrukcji historycznej

    • franco giusepponi · 25 luty 2014
    • brakujący numer 28 to mozart koncert scort przyjaciół, ale dzięki

    • clari12 · 22 maj 2013
    • wszystko bardzo dobrze myśleć q interezados w muzyce co mogliśmy wziąć bo ten interezante bardzo dobry i łatwy lol

    • eric gonzalez · 2 październik 2012
    • Piosenka ta like so happy!

    • りさ · 14 sierpień 2012
    • jest koncert klarnet. po nim, nie wydaje się czegoś go....

    • paracelso · 21 lipiec 2012
    • Ta piosenka jest bardzo piękne i kocham utwory Mozarta.

    • Albert · 3 czerwiec 2012
    • klarnet dźwięku fantastic, po prostu mniej niż rok ale mamy nadzieję, że to uzyskać! Fascynujące!

    • ciaooob cjbgj · 2 maj 2012
    • Me parese jest bardzo dobra

    • suriel velaco · 22 kwiecień 2012
    • Jest to jeden z najlepszych witryn znalazłem dotąd, I 'm muzyk tej pracy jest jakość primeirissima, Gratulacje, do użytkownika

    • amaro pereira moreira · 19 kwiecień 2012
    • Dla mnie to powrót do przeszłości, kiedy 5 lat, który ja grałem to pracę w konserwatyści, aby przygotować się do egzaminu, że mogę nieoczekiwane, następnie od.

    • qwerty · 5 marzec 2012
    • jest wspaniałą rzeczą, którą należy odtworzyć

    • giuseppe · 5 marzec 2012
    • It's song miłości. Mozart jest najlepsza.

    • よっしー · 21 styczeń 2012
    • Bez wątpienia jest to dzieło sztuki duże geniusz mozart, mogę I commend do wszystkich osób, a zwłaszcza dla wszystkich uczniów klarnet.

    • jose alborache · 11 styczeń 2012
    • Piękny koncert, jest ekscytującą

    • josué jesus sousa · 27 grudzień 2011
    • Materiał wysokiej jakości, w Brazylii dziękuję, dziękuję.

    • Ivo Ribeiro · 6 wrzesień 2011
    • Bardzo wdzięczny w imieniu własnym i moich uczniów wielki wkład w upowszechnianie kultury w najbardziej przygnębiony społeczności w Cartagena ..... DZIĘKI

    • josé Gregorio Quintero · 13 sierpień 2011
    • nana

    • mi- · 30 czerwiec 2011
    • Po prostu rajskie, inspirujące, dar z nieba!

    • Waltraud · 29 maj 2011
    • Ten wierszyk bardzo poznać ich ~

    • Hao Chang · 26 maj 2011
    • Boże! To przypomina mi Jana Pawła II

    • Lario Bognuda · 11 kwiecień 2011
    • Piękne ... brak słów

    • Maurizio · 24 luty 2011
    • Pracowałem w środkowej Afryce. Adagio tego koncertu na klarnet przywraca wspomnienia, że boję

    • Alberto Delanoe · 19 luty 2011
    • Ta piosenka jest piękna ... anke XKE został napisany przez Mozarta i ... Nie mówimy tu o .... ktoś z melodia klarnetu wchodzi do serca i płuc .... .... ale pewne, że jeśli sn jesteś dobry i "zrozumieć klarnet" nn dać mu 5 STARS do tej opinii .... Hello!

    • Bonny98.Nicky27 · 26 grudzień 2010
    • Prawdopodobnie WA Mozart najbardziej świetna kompozycja

    • Paul Famaey · 6 październik 2009