Miniaturka partytury

Recenzje Fantazja-Impromptu (Fantaisie-Impromptu) Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

86 review(s)

Fantazja-Impromptu (Fantaisie-Impromptu) Fortepian Rating: 4.77 out of 5 based on 86 reviews.
    • Jednym z najbardziej majestatycznych pieśni i wirtuozów

    • Harrybreak · 23 wrzesień 2016
    • Próbować, próbować, próbować, próbować

    • はい · 25 kwiecień 2016
    • piękny kawałek, kocham go! To naprawdę zabawne można dać grać to :)

    • Steffi · 31 styczeń 2016
    • Nie ma żadnej krytyki. To jest wspaniałe dzieła, które mamy poznać głębiej. Co do muzyki klasycznej teraz tak zaniedbane.

    • Hugo Anibal Sorbo · 16 styczeń 2016
    • To jest jeden z moich ulubionych, jak moja córka tez lubie go bardzo

    • Wisena · 5 listopad 2015
    • Szczerze mówiąc jak wersji na fortepian lepiej niż orkiestrowe!

    • Boodle · 28 lipiec 2015
    • Bardzo podoba mi się ta piosenka i mam nadzieję, że w grę to po uproszczenia nieco!

    • Deddle · 28 lipiec 2015
    • Po prostu niesamowite < 3

    • Subarashi · 7 czerwiec 2015
    • Bardzo dobrze wykonany

    • Gianni Gallo · 28 październik 2014
    • Zapalczywość, spokojny, pasja przepełnione i zawarte w tym samym czasie. Jednym z najbardziej niezwykłych kawałków wszech czasów.

    • Armando Hermoza · 25 czerwiec 2014
    • To wielkie dzieło, że od dzieciństwa dominuje i porusza, co wielkie emocje sentymentalny wewnątrz mnie, a ja nie mogę zrozumieć, co jest powodem, że łzy kiełkować rozpaczliwie i w tym samym czasie również to daje mi szczęście i siłę, by kontynuować i pominąć kroki Krzyża codziennego życia, jestem szczęśliwym człowiekiem i więcej nawet jeśli termin to mistrzowskie dzieło

    • emilio echevarria · 28 listopad 2013
    • Niezrównany Chopina; wspaniałe Cantorion. Dzięki ludzie!

    • Mauro Branco · 6 listopad 2013
    • Po prostu genialny. Tak piękne. Kocham kawałek; Naprawdę mam nadzieję, że wkrótce mogą grać. Może nie całkiem tak szybko, jak Valentina Igoszyna. ;) to cholernie szybko. Ale jeśli zaczniesz na początku praktyki, to z pewnością tworzy!

    • Musikfreak · 29 czerwiec 2013
    • bardzo ciekawa melodia tego utworu po raz pierwszy przeniesie Cię do skrajnej rozpaczy i następnie skrzydła więcej idealny spokój. nie jest bo obie dotyczą księżyc światło

    • andres simple man · 26 czerwiec 2013
    • Mam nadzieję, że kiedyś nauczyć się jak grać to...

    • Carlos Dianderas · 25 czerwiec 2013
    • człowiek kan, ale nie uznają notatki!
      2-gwiazdkowy hotel, (które ja ten kawałek)

    • Selena · 3 marzec 2013
    • Chopin: pośród więcej dużych w historii muzyki. Technika, uczucie i wirtuozerii. Wszystko w jednej pracy, lub lepiej, tak jak wszystkie dzieła Chopina

    • Osvaldo Gaiera · 28 styczeń 2013
    • Piękne! Spotykam osoby, która bardzo dobrze grać! To fantastyczne... nie wiem, czy można go odtworzyć w mój czas w moim życiu! D PS: Komentarz: dla mnie Chopin był szalony! ;) ahah

    • giuly-mdna · 9 styczeń 2013
    • Supercalifragilisticexpialidocious!

    • philip · 21 grudzień 2012
    • To mój wnuk. To podoba mi się bardzo dobrze!

    • Roman · 1 grudzień 2012
    • fantastyczne, to jest prawdziwa muzyka.

    • renan oliva · 26 październik 2012
    • ASUUUU...... .taka naprawdę schłodzić pion ten... był ostatnim lol chopin;)

    • arnolito · 22 sierpień 2012
    • Spróbuj tego doskonałą to go wielką

    • camilo guzman · 2 sierpień 2012
    • Doskonałe! Uwielbiam go. Dziękujemy za dół oryginalna, spróbuj nauczenia się, jest dość trudne. Nieskazitelnym interpretacji Li Yundi

    • mariamartacruz · 13 lipiec 2012
    • spektakularny. Chopin został spełniony geniusz!!!!

    • francivanio vieira santana · 4 maj 2012
    • Wspaniałe pracy...

    • Dayvison Emerick Breder Tavares · 20 kwiecień 2012
    • たすかりました gone! Jednak trudno jest...

    • 夕鬼 · 10 marzec 2012
    • dla mnie to najlepszy chopin

    • Rafael carrilo · 28 styczeń 2012
    • I 'm zafascynowany ten fragment

    • armadno solorio · 28 grudzień 2011
    • po prostu unikatowy!

    • andrea · 3 grudzień 2011
    • jak mogę zapoznać się z partituraa?

    • mariel · 29 październik 2011
    • Świetny kawałek, jak miło, że znalazł wyników.

    • Cristina Pérez Canales · 22 październik 2011
    • Mogę tylko powiedzieć: to cudownie jest najlepszym utworem w historii!

    • catherine bow · 10 wrzesień 2011
    • Ta piosenka jest cudowna! Jednym z moich ulubionych!

    • Li · 19 sierpień 2011
    • świetny kawałek jest to, że kocham

    • uriel Loya Barragán · 9 lipiec 2011
    • mój przyjaciel grać w zeszłym tygodniu i już Zacząłem studiować (6teto półfinale + jest niemożliwe junatrlooooooo)

    • Isshe Dienn Fesns · 6 lipiec 2011
    • Uwielbiam tę piosenkę, muszę grać!

    • Selenia99 · 28 maj 2011

    • tej pięknej piosenki zbyt Chopina najlepszych w historii tej piosenki jest niemal zbyt cudowne
      imposivel w

    • heber jamim xavier sousa bandeira · 30 marzec 2011
    • Nie wiem, ale to jest fantastyczne, w ruchu, którego geniusz Chopina i ludzi słuchających Lady GARGAN.

    • J.p. · 26 marzec 2011
    • 'Ll staram się grać tę piosenkę

    • goemon · 23 marzec 2011
    • Mam 13 lat miłość komercyjną już może odgrywać część najbardziej nie wiem dlaczego cały jej q Ściągnąłem ten wynik

    • Willian Campos Silva · 6 luty 2011
    • Love utworu. Całkowicie ponadczasowe. Dzięki!

    • Danielle M · 2 luty 2011
    • Fantastyczna, jedna z najpiękniejszych piosenek jakie słyszałem ... zdecydował się grać w moich studiach Classical Piano

    • Mikaelly · 26 styczeń 2011
    • I love it!

    • batako · 30 grudzień 2010
    • melodia jest piękne i akordy są bogate

    • Alan Chan · 22 grudzień 2010
    • ten kawałek jest cudowny, bardzo lubię

    • adriana cordero · 16 grudzień 2010
    • Uwielbiam tę piosenkę!

    • Débora · 15 grudzień 2010
    • Kocham ten utwór nie można się dotknąć, ale Chopin jest największy król muzyki wszech czasów, ale muzyka jest bardziej nawet niemożliwe La Campanella od Liszta, który jest jeszcze bardziej nie można się dotknąć, naprawdę chciałem mieć możliwość Cantorion konto, ale nie mogę sobie pomóc, aby zobaczyć więcej tych muisicas, gram klawiatury !!!!.

    • Maathews amorim gallo filgueira · 3 grudzień 2010
    • wspaniały melodia!

    • falcon23201 · 27 październik 2010
    • najwspanialszą piosenką wszech czasów Classic

    • Emmanuel Meireles Silva · 9 październik 2010
    • Najlepsze modele to jedno i usłyszał, że

    • roberto armando ramirez · 27 styczeń 2010
    • Amazing!

    • Greb · 10 październik 2009