Miniaturka partytury

Recenzje Nad pięknym modrym Dunajem (An der schönen blauen Donau) Guitar arrangement

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

23 review(s)

Nad pięknym modrym Dunajem (An der schönen blauen Donau) Guitar arrangement Rating: 4.74 out of 5 based on 23 reviews.
    • Jakieś 7 hitów połączonych w jedno cudo. Przepiękne i niełatwe zmiany tonacji. Aranżacje brawurowe z reguły. Nawet mój "wyciąg" fortepianowy - bardzo nieprofesjonalny - robi wrażenie. Tak pokrótce...

    • jayzee5024 · 10 luty 2017
    • Grisell Aparicio pytając Ave María Tárrega, grający cacho tirao. W rzeczywistości wersja Cacho Tirao jest José Azpiazu. To jest link https://www.facebook.com/classicalclef/posts/241591085969382

    • ddpove · 8 październik 2014
    • Najlepsza Strona do e Znalezione wyniki mucicales. umiera każdego dać 10.99

    • Alonso Lopez · 18 kwiecień 2014
    • bardzo dobre i proste kawałki

    • Heinz Conrads · 25 styczeń 2014
    • bardzo dobry i prosty

    • letícia Almeida Dias · 20 październik 2012
    • dobra Porozumienia. Tylko się chce zwiększyć z więcej gitara basowa. Treo lub 4 jednoczesne cueerdas

    • victor alcaraz · 4 lipiec 2012
    • Fenomenalnie się gra na gitarze ten utwór. Polecam wszystkim bardzo.

    • Irka · 27 luty 2012
    • bardzo ładny układ, aby dać dzieciom

    • dani moreno · 25 sierpień 2011
    • Dzięki za wersja jest śmieszne

    • Carlos xelo · 27 czerwiec 2011
    • piękna.
      Mam nuty piosenki gitara Springer

    • camilo · 6 czerwiec 2011
    • :) Nice wersji tej pracy. Zastanawiam się, czy ktoś będzie miał wynik Ave Maria Schuberta Francisco Tarrega zaaranżował i wykonał Cacho taśmy lub wysłać mnie na forum. Dziękuję bardzo.

    • Grisell Aparicio · 29 marzec 2011

    • pokaż mt show 3 razy ifinito

    • werbyston s l · 26 styczeń 2011
    • Nice

    • ash · 12 listopad 2009