Miniaturka partytury

Recenzje Koncert skrzypcowy (Violin Concerto) Complete

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

92 review(s)

Koncert skrzypcowy (Violin Concerto) Complete Rating: 4.74 out of 5 based on 92 reviews.
    • Najlepsza piosenka kiedykolwiek

    • pepe lopez · 18 czerwiec 2016
    • Bardzo przydatna strona. Ten koncert z moich ulubionych wśród wszystkich.
      Dziękuję bardzo dużo facetów.

    • Van Gurrsolf · 19 październik 2015
    • bardzo dobra Strona jest doskonale spektakularne podobał :)

    • Cesar augusto Betancourt gutierrez · 5 lipiec 2015
    • bo kocham ten pokój i Iwaniska do pobrania

    • mohsen · 11 maj 2015
    • To jest piękne i relaksujące, mam nadzieję nauczyć mojego wnuczka je interpretować

    • Hector Ramirez Lopez · 13 kwiecień 2015
    • Doskonałe wydanie; Życzyłbym, że pokazał liczbę pierwszy środek każdego pracownika.

    • Amir Donenfeld · 12 kwiecień 2015
    • Gratuluję, masz więcej informacji na każdym torze i interpretacji.

    • Jhonnatan Ibarra · 7 czerwiec 2014
    • Słuchaj muzyki! To Najlepsza Terapia gdy morale w dół. Koncert fortepianowy b głównych jest wspaniały! Sprawia, że myślę, że jeden! Medytować! To uczucie raju, który jest podstawą i z zadowoleniem przyjmuje nas w tych trzydziestu minut ciszy i spokoju!
      Gdy gram w moje skrzypce, często naśladować melodie Tschaikovsky, Paganini, Mozarta...... dać życie i zaproponować wiele tematów muzycznych. Dać sygnał i są fenomenalne!.
      Nie wiem, co inne słowa, aby wyrazić siebie, ale to jest wielki! Wydaje się, że Bóg przemawia przez tę muzykę!Słuchaj muzyki! To Najlepsza Terapia gdy morale w dół. Koncert fortepianowy b głównych jest wspaniały! Sprawia, że myślę, że jeden! Medytować! To uczucie raju, który jest podstawą i z zadowoleniem przyjmuje nas w tych trzydziestu minut ciszy i spokoju!
      Gdy gram w moje skrzypce, często naśladować melodie Tschaikovsky, Paganini, Mozarta...... dać życie i zaproponować wiele tematów muzycznych. Dać sygnał i są fenomenalne!.
      Nie wiem, co inne słowa, aby wyrazić siebie, ale to jest wielki! Wydaje się, że Bóg przemawia przez tę muzykę!

    • Astrid Chiara Paganini · 6 czerwiec 2014
    • Mam nadzieję znaleźć lub nuty moje skrzypce

    • Iasmym de caldas chaves · 28 sierpień 2013
    • To jest najlepsze skrzypce solo, które kiedykolwiek słuchał w moim życiu!

    • Jonathas Bruno Mariano · 25 czerwiec 2013
    • Doskonałe rozłożenie muzyka wielkich mistrzów. Dziękuję z całego serca, do tej pracy, które zapewniają nas i daje nam dostęp do wyników. Niech Bóg was błogosławi za to szlachetne działanie. Dziękujemy

    • Abelito De La Cuba · 31 maj 2013
    • Angażowanie się w muzykę, która sprawia, że sen

    • Gaetano · 11 luty 2013
    • Ten koncert jest po prostu piękne... to sprawia, że sen!

    • Lolotte · 19 styczeń 2013
    • Ja miłość jest piosenka, nawet jeśli jest to bardzo skomplikowane, aby grał mam rok do nauki! następnie ci nie zniechęcać!
      Bravo dla wszystkich jest, że zapisuje przegraną i starają się nauczyć go i nie nie zalecane

    • ilona · 21 grudzień 2012
    • tchaikovcky bez wątpienia jednym z najpiękniejszych dzieł kiedykolwiek stworzony przez strony człowieka

    • Diego Gomes da Silva Andrade · 20 grudzień 2012
    • znacznie bardziej kompletne, jakby były dwa wyniki. Istnieje jeden lub dwa arkusze w kolorze białym na skrzypce.

    • joso · 12 listopad 2012
    • bardzo dobrą pracę

    • luis javier garcia espinoza · 24 wrzesień 2012
    • Ten koncert można make me dream i przenieść w tym samym czasie...

    • Francesca · 14 wrzesień 2012
    • To jest dobre Jest Czajkowski

    • fenik · 11 sierpień 2012
    • Nie jest łatwe, nie jest łatwe, nie to proste! :(

    • puturru de fua · 3 lipiec 2012
    • I "jeden z kilku koncertach, że krzyżowania I mózg i serce z sublime słodkości!

    • Gianfranco · 4 czerwiec 2012
    • To wspaniałe ten koncert, to spodobało od słyszałem, po raz pierwszy. Trzeba powiedzieć, że Czajkowski jest sławny kompozytor i wszystkich jego dzieł są również wspaniałe.

    • felipe carvalho · 4 czerwiec 2012
    • Ineffable!!

    • Donata orlandelli · 29 kwiecień 2012
    • Ten koncert jest po prostu piękne, nawet nie mogę znaleźć wyrazy...
      Gdy I słuchaj jej mam łzy w oczach, chciałbym jeden dzień power play on także.

    • Manon · 14 kwiecień 2012
    • burroooos!!!!!!!!!!!! pochodzić proste

    • mariana silva gomes · 27 marzec 2012
    • Dowód, że God made man w jego podobieństwo. Bravíssimo!!!!!!!!!!!!

    • joão santos lima · 19 marzec 2012
    • bez tych komentarzy losowe zaksięgowane. To fantastyczny!!!

    • curió silvério · 19 luty 2012
    • Aby mój kocham to motyw jest wspaniały

    • cristina barrueta blanco · 3 luty 2012
    • Miłość jest Symphony aravilhosa funkcje gotowy dzwonek ritimo chords jest tylko to, co mogę powiedzieć mui dobrze

    • Elgéniol bent del costis · 23 styczeń 2012
    • Linda, opery jasny, maravilhosíssima, Harmonia niezwykle Supreme!

    • franciane santos · 14 styczeń 2012
    • I studiować fortepian, ale dałoby wszystko, aby dowiedzieć się więcej o zagranie, tylko do odtwarzania tym atrakcyjnych i "Najwyższej harmonii" Hotel, wspaniały do naszych uszy!

    • franciane santos · 14 styczeń 2012
    • Dla mnie to Koncert skrzypcowy jest że orchestra – podobnie jak narkotyków. I 'm in love with w ciągu 15 lat i w dalszym ciągu być 52 lat później. Nie wiem, nawet liczbę okrążeń, Cd 33 i Stare kasety I zostały wykorzystane, w codziennego rytuału oczyszczania nasłuchiwanie

    • vanna ravara · 10 styczeń 2012
    • Wielki... cel średniookresowy piękne widzieć i słyszeć!

    • Camilo · 9 styczeń 2012
    • i pracy piękne sebre naturalnym i to Boskie

    • eugenio bento da costa · 5 styczeń 2012
    • Mają 10 lat i zagranie aby odtworzyć ten utwór na jego palce ale kochałam – Nostalgia i linda po prostu wonderful!!!

    • mariana ester marques barbosa · 29 grudzień 2011
    • bardzo ładny część lubiła escuchrarla

    • cecilia rivera mendoza · 16 grudzień 2011
    • 1332 ancellea

    • otya · 13 listopad 2011
    • Gram skrzypce i myślę, że jest to najlepszy wynik został Dotyk

    • Alessandro martins da silva nascimento · 8 listopad 2011
    • bardzo dobra tej gry mogę grać na skrzypcach i mam nadzieję dostać się do gry to arcydzieło

    • fabiana mielnichuk · 28 październik 2011
    • (: * _) jest bardzo ładny

    • maria pia tenotio zuñiga · 27 październik 2011
    • Myślę, że najlepszym pracy

    • miguel holguin · 5 październik 2011
    • Jest to bardzo ładny koncert

    • jose alfredo urban urban · 1 październik 2011
    • bardzo dobre. Dziękuję. Zostańcie z Bogiem.

    • Hercules Paschalis · 15 wrzesień 2011
    • Po prostu ... wzniosłe ... wybaczcie wulgarność, ale Koncert skrzypcowy Czajkowskiego jest moja leku dziennie ... Słucham co najmniej 3 do 4 razy dziennie i za każdym razem jest jak pierwszy :-)

    • Michele Lombardo · 26 sierpień 2011
    • dobrze gram Heroman skrzypce i mam nadzieję, że ta praca algina dni atoque tak pięknie

    • dhbdbgs · 17 sierpień 2011
    • Myślę, że k Ncheruto cztery wyjątkowe dzieła, proszę słuchać nas.

    • アップル · 13 sierpień 2011
    • kochany ...!!!

    • daniel wilson da silva arruda · 26 lipiec 2011
    • Piękny koncert, dotyka serca.

    • Angeles Garcia · 6 lipiec 2011
    • dobra piosenka eh usłyszał najlepsze qu

    • Brandon_ap · 29 czerwiec 2011
    • Jest to praca, która bada różne sposoby, że canon może zaoferować. Wspaniałą pracę. Dzięki

    • Juan Carlos Cordero · 20 czerwiec 2011
    • dodać inne 5-gwiazdkowe nie wystarcza, by ten wielki koncert

    • vincenzo campanelli · 27 maj 2011
    • I love my baby 13 lat gra na skrzypcach

    • patricio diaz · 11 maj 2011
    • i bardzo dobrze, bom.mesmo

    • valdinei casdooso da silva · 1 maj 2011
    • absolutnie szalona ... wyjątkową i bezkonkurencyjną przez

    • Enrico Di Pinto · 3 kwiecień 2011
    • po prostu estraordinario

    • simão freitas branco · 12 marzec 2011
    • bardzo dobrze! prawda, że wyniki są bardzo kompletne

    • Mauro · 9 wrzesień 2009