Miniaturka partytury

Recenzje O Holy Night (Cantique de Noël) Dźwięk, Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

61 review(s)

O Holy Night (Cantique de Noël) Dźwięk, Fortepian Rating: 4.68 out of 5 based on 62 reviews.
    • Można znaleźć pełną wersję tekstu i wynik i mp3 dla pojedynczy wpisów
      o http://tavernolaincanto.it/oh-holy-night-adam/

    • tavernolaincanto · 28 styczeń 2017
    • Ciekawy wynik, szkoda, nie jest ona w skali tenor

    • Enzo Badalotti · 2 styczeń 2017
    • Takie doskonałą obsługę. Ja miłość ten umiejscowienie

    • David Beal · 14 grudzień 2016
    • Jeden z najpiękniejszych kolęd. Dziękuję

    • Sara Piceni · 26 październik 2016
    • I wolałaby tekst w języku angielskim.

    • Roberto Bondavalli · 20 styczeń 2016
    • Jedna z najpiękniejszych piosenek Boże Narodzenie

    • Axel · 8 grudzień 2015
    • dobre z tą różnicą, że jestem brakuje więcej tekstu

    • mauricio leal · 9 wrzesień 2015
    • nie święto Bożego Narodzenia bez Minuit Chretiens...

    • Anny Claes · 2 grudzień 2014
    • SATB wynik: http://tavernolaincanto.altervista.org/2010/11/oh-holy-night/

    • tavernolaincanto · 5 styczeń 2014
    • Polecam słuchanie Roberto Alagna mistrzowskie wykonanie. Znajdź wersję języka francuskiego, tłumaczenia i kontrast uczucia. Istnieje ogromna różnica, ale muzyka jest inspiracją, naprawdę od aniołów.

    • Colleen Anderson · 17 grudzień 2013
    • Wersja śpiewana w języku francuskim jest najbardziej wyraziste, jak dziękuję za wkład. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.

    • Fermin Tolentino Lopez · 28 listopad 2013
    • Ogromnie podoba mi się

    • benito nuzzolo · 4 wrzesień 2013
    • Jakie błogosławieństwo do znalezienia tej nuty! Szukałem go bo w chórze Kościoła, uważamy, że śpiewać dla następnego Bożego Narodzenia. Dziękuję za taki dobry materiał!

    • Patricia · 3 wrzesień 2013
    • To Carol, która mi się podoba i że większość na łatwość śpiewu.

    • antonio marco · 23 grudzień 2012
    • EU ja cantei ma em ingles, agory pretendo canta - frances em Obry.

    • natanael gonçalves · 17 grudzień 2012
    • Cudownie jest znaleźć głęboko wersję tutaj! Miała obawy o transpozycji wersji głównej e dur... Nieprawidłowo obsługuje notacji, tekst clean, dystrybucja - wszystko dobrze...

    • Tia · 14 grudzień 2012
    • Najlepsze! Piosenka ta kocham gwiazda!

    • jojojo · 26 czerwiec 2012
    • Jak możesz należy się zwrócić?
      W jaki sposób negatywnie można się odpowiedzieć?
      W jaki sposób podziękować osoba zadawane pytania?
      Nie mogę znaleźć wyrazy: będzie ivent i wysłać do Cantorion.

    • Ardito TOSON · 21 luty 2012
    • Wspaniały witryna oferuje proste funkcje i oferuje muzyki z rejestracją. Nadzwyczajne. Dziękujemy.

    • Dr. Stephen F. R. Piotrowski · 1 styczeń 2012
    • Urząd certyfikacji niesie ze sobą łatwo. Lubię szczególnie wspaniałe głos

    • georges · 27 grudzień 2011
    • "O Holy Night" (Cantique de Noël) jest jednym z carols, które później zasługuje śpiewane (głosem kontratenor) przez Vitas Rosyjskiej-łotewska piosenkarka dla następnego Christmas CD!

    • Tatianna Raquel · 22 grudzień 2011
    • Odrzucone przez arcybiskupa w Paryżu ze względu na jego "śpiewak operowy" jakości, Cantique de Noël stał się jednym z najbardziej ukochani i wzbudzające z anthems Boże Narodzenie na całym świecie. Osobiste i rzeczywistych, trafia prosto do serca Narodzenia i wzywa, wezwanie, proszącego chrześcijan przyjmują Państwo do wiadomości i cześć Lord Odkupiciela. Adama wybór ten poemacie Placide Cappeau był zainspirowany wybór, a jego muzyka chwalebny jest to więcej niż sprawiedliwości. Adama innych muzyka nie jest tak dobrze zapamiętane te dni, ale jego reputacja będzie live forever poprzez to wspaniałe Christmas song.

    • Jon Dwyer · 22 grudzień 2011
    • bardzo ładny Christmas song, przynosi w powietrzu

    • Sylvia Petit · 15 grudzień 2011
    • tak naprawdę jest to escepcional chant, pełna tęsknocie dla człowieka, który umieścił swoje nadzieje w miłości Boga, dziękujemy za te piękne Hymn. I 'd love ma ją w języku hiszpańskim wraz z muzyką i wynik. Pozdrawiam

    • monica lopez · 15 grudzień 2011
    • Jest bardzo piękne i charakterystycznych z Bożego Narodzenia.

    • João Luiz Lenz Fontoura · 28 listopad 2011
    • piękne powietrza tradycyjnych świąt Bożego Narodzenia

    • Forceille · 27 listopad 2011
    • Jest tudo muito bem. Acho niż vou mógł grać

    • jaime lopez · 24 listopad 2011
    • Nothing od śpiewania wspaniałe I sing go w porozumieniu.

    • katia · 20 listopad 2011
    • minunat

    • 2na · 22 październik 2011
    • naleli

    • arslan · 5 październik 2011
    • Piękne towarzyszeniem fortepianu grać, jestem odpowiedzialny za fortepian, robię i grać z każdym na szkoły skrzypcowej wigilii w tym roku. Nice głosem, który słyszę w takim miejscu jak Caruso.

    • maurice · 11 marzec 2011
    • Bardzo wzruszające, bardzo piękne (śpiewane przez Caruso w roku 1916)

    • Grava-Jouve · 29 grudzień 2010
    • + Strony! Nr fuzz lub statyczny, wystarczy pobrać!

    • Scout · 24 grudzień 2010
    • W końcu znalazłem.

    • masako tsuda · 17 grudzień 2010
    • Ten kawałek przypomina mi moje dzieciństwo, mój ojciec śpiewa w Boże Narodzenie, walcówka "r".

    • Maurel · 6 grudzień 2010
    • Fantastic!

    • zvo · 5 grudzień 2010
    • Uwielbiam śpiewać pieśni religijne i kolędy.

    • edno gatto da silva · 3 grudzień 2010
    • pięknej harmonii, pięknych słów. tekst doskonale nadaje się do świąt Bożego Narodzenia i poza nią (zmieniając tekst, oczywiście).

    • adele ferrari · 28 listopad 2010
    • Niestety, w głębokim stanowisko, szukałem go w oryginalnym wydaniu.

    • Christin Mollnar · 23 listopad 2010
    • Jest to całkowicie określonymi dla początkujących klarnecista jak ja. Po Próbowałem kilka innych wersji w różnych tonacjach, to musi być najprostsze.

    • Phil · 16 grudzień 2009
    • Dlaczego oni nie używają słowa Bożego Narodzenia? It's Christmas Song * *. Jezu, to "War Against Christmas" ludzie są okropne. Ours (tak, jestem chrześcijaninem też) nie jest święto dopiero w grudniu. Jeśli chodzi o piosenki, to zawsze jeden z moich ulubionych, obok piosenek takich jak What Child Is This? i Bóg Rest Ye Merry Gentlemen.

    • Rick · 10 grudzień 2009
    • Dziękujemy za nadal mówiąc: "Boże Narodzenie" w witrynie internetowej.

    • a friend · 3 grudzień 2009