Miniaturka partytury

Recenzje St Matthew Passion Vocal score

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

19 review(s)

St Matthew Passion Vocal score Rating: 4.96 out of 5 based on 23 reviews.
    • lekki, łatwy dostęp do pobrania

    • buono il sito · 15 listopad 2016
    • Jest to arcydzieło, podziwu dla jej kontrapunkt i jego formalnej perfekcji używany jako zasób dla Wielkiej wyrazistości.

    • Mário Batista Catelli · 19 kwiecień 2016
    • Kocham, Johann Sebastian Bach i jego muzyka.
      JSBacha jest największy muzyk cały czas dla mnie.
      I pasji St Matthew też jest wspaniałe.
      I myślę, że to wspaniałe, że można darmo nuty do.
      Dziękuję bardzo!!!

    • Norobot · 25 marzec 2016
    • Piękna muzyka, inspirowane i wirtuozowskich. Układ jest bardzo istotne, ogólny nastrój jest przestrzegane i dobrze przywrócona Harmonia.

    • Tien NGUYEN · 5 kwiecień 2015
    • To jest piękne i to jest wielki, to kompletny

    • nava lopez ajelet · 11 październik 2014
    • Dzięki Aria "Erbarme dich" odkrył Opery i mieć unbreakable zawsze połączyć z moim ojcem.

    • ANE · 22 czerwiec 2013
    • wspaniałe tej możliwości. Dziękuję bardzo za to.

    • Friedrich Richard · 12 kwiecień 2013
    • Czytelne ręcznie pianino, dziękujemy. Moja córka i Odczyt jest obecnie wieczorem i słuchaj jej nagrania pod Herreweghe nas. Pięknie.

    • Thomas · 21 lipiec 2012
    • Jedną z najbardziej Wonderous solówki wokalna Bacha. Z obbligato, skrzypce, jeden z najbardziej pathetic i heartrending sztuk w całej literaturze

    • R Galbraith · 8 kwiecień 2012
    • Piękne muzyki. Można teraz przeczytałem '"w czasie wykonywania. Dziękujemy za udostępnianie.

    • Emma · 28 marzec 2012
    • Wspaniały wyświetlacz z genialnego kompozytora

    • Ana María Marqués · 24 sierpień 2011
    • Dramatyczny pracy wzniosłe geniusz Bacha.

    • Carlos Alberto da Silva Santos · 15 sierpień 2011
    • Wyjątkowy kawałek, jeden z najpiękniejszych kompozycji Bacha!

    • Cezar Kapp · 11 sierpień 2011
    • I "jednym z niewielu ludzi zastanawia się, jaka kiedykolwiek powstała, ambitna i osiągnięcia absolutnej perfekcji, że nie jest z tego świata

    • santoproc · 8 czerwiec 2011
    • wspaniały wynik. Dziękuję bardzo za udostępnienie.

    • Isabel Escribano · 1 maj 2011
    • Szukam fortepianu dla "Befiehl deine Wege ..." śpiewać na Boże Narodzenie z rodziną, znalazłem ten piękny chór, muzyka i teksty.

    • Elsa Wack · 29 listopad 2010
    • To jest wielkie, ale muszę powiedzieć, że jest to opinia chórzysta. Jestem pewien, że nawet śpiewaków i miłośników muzyki nie doceni. W każdym razie, polecam gorąco do zakupu CD

    • Francesca · 11 styczeń 2010