Miniaturka partytury

Recenzje La Campanella Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

113 review(s)

La Campanella Fortepian Rating: 4.87 out of 5 based on 113 reviews.
    • To jest absolutnie piękne, ethereal kawałek, który po prostu musiałem się nuty po wysłuchaniu go. Podejrzewam, że może pochodzić z mój obecny obsesja Chopin tylko po to, aby wprowadzić obsesja Liszt. Bardzo dobry pdf. Cantorion dziękuje!

    • Elizabeth Lavall · 28 kwiecień 2016
    • rzeczywiście doskonały
      srt6uertyjwr56juwq54juw5r6juw5ju

    • luca cia · 26 styczeń 2016
    • Kocham tą piosenkę... yaeh

    • jelai · 14 styczeń 2016
    • Bardzo dobry kocham ten kawałek idealny

    • Jasmine · 6 styczeń 2016
    • Mam nadzieję móc grać tej melodii jeden dzień :D Ale to jest gonna być bardzo skomplikowane, ponieważ jest napisana przez Liszta i nie wydawać łatwe :(

    • Osvaldo Ovalle · 24 listopad 2015
    • Doskonała jakość, rozmiar notatki są łatwe do odczytania zbyt.

    • Dollar Luo · 16 wrzesień 2015
    • Uwielbiam Liszt! Jeśli można zakończyć to, Kupię drukowane ver...

    • giselle · 8 wrzesień 2015
    • Ja miłość mi pomogli go kochać

    • adrian chatu dominguez · 4 wrzesień 2015
    • Wielkie dzięki. Mamy szczęście, że tak wiele osób wspierających, chcą podzielić swój czas i swoje właściwości w celu ułatwienia rzeczy, tych, którzy nie mają wystarczających środków, aby nabyć te nuty. Wielkie dzięki

    • clariola · 18 czerwiec 2015
    • Myślę, że to nuty w Norymberdze!

    • Vanessa Chak · 10 marzec 2015
    • Świetna muzyka... Przyjemnością grać

    • あいむあいむ · 2 marzec 2015
    • Jak Kissin mnie ogromnie, głównie grany przez Jewgienij ;)

    • Michael · 9 luty 2015
    • i nie mogę znaleźć bardzo dobre bo to powinien nie wokół

    • rafael · 6 luty 2015
    • Świetny kawałek zaawansowanych

    • Cor Bor · 1 styczeń 2015
    • Praca ta jest najbardziej spektakularne rzeczy kiedykolwiek słyszałem, kocham.

    • martha elena gomez acero · 20 grudzień 2014
    • Jeśli można proszę przesłać mi ten wynik, ale na gitarę.
      Dziękujemy za wysłanie go do mnie.

    • Cesar Enrique Bermudez Villa · 18 czerwiec 2014
    • No.... dziękuję za umożliwienie niższe, to

    • oscar cariddi · 31 marzec 2014
    • piękny i bardzo wyraziste, po prostu super

    • nikola yondviç · 25 luty 2014
    • po prostu spróbować, jeśli można go pobrać lub nie

    • xin · 23 styczeń 2014
    • Wspaniałe: Dziękuję!

    • Maria Vittoria · 24 listopad 2013
    • Àwww muzyki. Szkoda, że jak gram to pewnego dnia :-)

    • plez · 26 sierpień 2013
    • Doskonała, doskonała doskonała miłość campanella

    • cesar · 15 maj 2013
    • La Campanella nuty fortepian

    • 홍유민 · 7 styczeń 2013
    • również składany, super!

    • Diana Japaridze · 11 grudzień 2012
    • po raz pierwszy słyszałem ten kawałek została przeprowadzona przez Valentina Lisitsa, jeden geniusz w grą na fortepianie.
      Ona jest cudowna i za każdym razem widzę jej wydajność, jestem zdumiony, na minut.
      Kocham ten kawałek. specjalnie kiedy być grany przez jak Lisitsa & Kissin. I dziękuję moim przyjacielem dla introduceing to.

    • haleh · 2 grudzień 2012
    • Kocham ten kawałek; nie można czekać, aby dowiedzieć się!

    • A. Stom · 27 listopad 2012
    • Kocham ten fragment tyle

    • mckenzie · 17 wrzesień 2012
    • Jeden z najlepszych kawałków kiedykolwiek!

    • JS · 20 sierpień 2012
    • Istnieją umowy nie do odegrania ręce średni rozmiar

    • Lolo · 9 lipiec 2012
    • Love to muzyka, ponieważ z tym fragmentem Klasyczne tańce wygrał 3 nagrody na międzynarodowych lignano w kategorii 13-15, mając zaledwie 13 lat!:):):):)):)):))

    • francesca · 18 czerwiec 2012
    • jest piękne!!!!!!

    • andrea lanza · 28 kwiecień 2012
    • to fantastyczny!!!!!

    • marcovaldo macciacchini · 23 luty 2012
    • Ta witryna i muzyki jest wielki messed up beautiful mess: (!!!!

    • Filipa Tomás Figueira de Alfredo · 22 luty 2012
    • Kocham to fragment!
      Że wiedziałem nie nie dasman jest po prostu pobrania można!
      Jedno jest pewne: Kocham ten fragment i tę witrynę!

    • Thomas Lanzendorfer · 9 styczeń 2012
    • Myślę, że to było dobre.

    • 尾﨑 淑乃 · 7 grudzień 2011
    • wspaniałe skład pagannini

    • sara de los angeles · 12 listopad 2011
    • Kocham się zawsze bezwarunkowe!

    • charles · 5 listopad 2011
    • notatki przepełnione

    • katryn monique visayas · 24 październik 2011
    • Ten kawałek jest tak cudowna, mam nadzieję, że van grać ten kawałek wkrótce

    • Besty · 8 październik 2011
    • Kocham ten utwór tak bardzo! Ah .. Tsuichira gra była po prostu piękna

    • Sar · 6 wrzesień 2011
    • moja ulubiona piosenka, kiedy byłem mały, mój ojciec grał w nocy.

    • Bellas · 3 wrzesień 2011
    • naprawdę wielki arkusz. im gonna praktyki dla tekstu kilka miesięcy .....

    • Chezhoulian · 31 sierpień 2011
    • Świetny kawałek. I bardzo ją lubię!

    • Yi Lin · 29 sierpień 2011
    • i tak ................

    • Ernest Joshua · 27 sierpień 2011
    • Jest to bardzo piękne i ciężkiej pracy

    • Gabriel Martins · 16 sierpień 2011
    • Bardzo ciężko, ale to brzmi tak niesamowite.

    • Sara · 2 sierpień 2011
    • Dziękuję bardzo teraz mam dużo do nauki

    • irma guevara · 31 lipiec 2011
    • świetny kawałek --- nie może przestać grać!

    • frank · 23 lipiec 2011
    • wow! tak trudno grać na fortepianie!
      i tak ~ ~ ~ ~ tyle

    • Fantaisie · 10 czerwiec 2011
    • cool.

    • ashley · 12 maj 2011
    • Mam taki zazdrosny o chłopcu w ten kawałek w mojej klasie!

    • Rudolf · 22 kwiecień 2011
    • Lubię grać w to w Aminor

    • Emilio JOdie · 19 kwiecień 2011
    • Uproszczenie wielki *____*

    • susy nebula · 21 marzec 2011
    • i bardzo się podoba ten kawałek moim celem jest, aby móc grać przed im 20

    • anomynus · 18 marzec 2011
    • Po prostu wspaniale. wielka, że ​​można pobrać the Sun Dziękuję!

    • Friederike Lena de Font · 14 marzec 2011
    • jest piękne! Ponadto obejrzeć film!

    • Davide Gaioni · 1 marzec 2011
    • jest cudowny dla mnie, jest jednym z najpiękniejszych utworów.

    • Tatiana Alessandra Rathunde de Souza · 26 luty 2011
    • I musi się nauczyć grać ten kawałek ... I love it so much!

    • Linh Pham · 31 styczeń 2011
    • nie narzeka

    • ricardo holanda cavalcante filho · 7 styczeń 2011
    • Wciąż nowe trudne do zrozumienia

    • Paradorn · 31 grudzień 2010
    • Podoba mi się ten kawałek, gdy usłyszałem suherman Kevin grał to ... aaaaaaaaaa .. sygnał, że produkt jest tak piękne

    • unknown · 28 grudzień 2010
    • jest to dzieło naprawdę wielkie i mam nadzieję, że może grać ot, jak Liszt: D.

    • hossein · 9 grudzień 2010
    • bardzo dobra, będę wdzięczny Wenezueli arkusz utwory muzyczne

    • johanna rodriguez · 25 listopad 2010
    • Campanella przedmiotem wielu inspiracji

    • otto guillen perez · 25 listopad 2010
    • Kocham, że prawie każdy kawałek daje historia poniżej! To jest bardzo ważne, aby zrozumieć, co ktoś grał!
      Proponuję słuchać fortepian solo przez Ashkenazy lub Richter!

    • pianiste · 16 listopad 2010
    • Bardzo stimunlating słuchanie go solo na fortepianie lub na żywo orkiestry w koncercie.

    • Mike Fletcher · 13 sierpień 2010
    • i love this song pięść i usłyszał w Anime o nazwie La Corda D'oro Primmo Passo. Facet gra na pianinie, jego nazwisko jest yurotaro, grać to i ja zakochałem się w nim. Polecam to anime dla wszystkich miłośników muzyki, aby można odnaleźć swoje własne nuty. Nasza muzyka arkusz jest w naszych sercach. :) Ta piosenka była jednym z utworów, który zainspirował mnie do gry na fortepianie i miłość jeszcze bardziej napięta. I myślę, że ta piosenka jest po prostu prawdziwe piękne nawet gdyby to jest miły w. P

    • poy poy · 18 kwiecień 2009