Miniaturka partytury

Recenzje Calon Lân SATB

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

34 review(s)

Calon Lân SATB Rating: 4.79 out of 5 based on 34 reviews.
    • Piękna muzyka, piękne słowa, pięknie produkowane, pięknie wyczyścić układ, po prostu piękne, diolch yn fawr

    • Mal · 19 kwiecień 2016
    • Ten był pewien ratownik, bo potrzebowałem tej melodii grać hymn dziś rano i Kościół nie ma jednego, gdy sprawdzałem wczoraj. To super, że to wszystko na jednej stronie zbyt. Wielkie dzięki.

    • Jenny Anderson · 17 styczeń 2016
    • absolutnie piękną melodię i możemy umieścić "co kolega mamy w Jezusie" do niego - SUBLIME

    • yvonne · 16 wrzesień 2015
    • Da iawn diolch

    • Salty Halen · 4 wrzesień 2015
    • Absolutnie cudownie piękne!!! Potrzebne dla walijski pogrzeb i "pasuje do ustawy."

    • Arthur J. Straub · 21 lipiec 2015
    • błogosławiony

    • Siôn Siencyn · 23 kwiecień 2015
    • Najpiękniejsze piosenki dla mojej matki usługi Dziękczynienia

    • Jane Bebbington · 12 marzec 2015
    • Wspaniały hymn inspirujące

    • Sid Emery · 7 marzec 2015
    • Jasne, dobrze zorganizowane. Mam też TTBB aranżacja Alwyn Humphreyss i są one zarówno takie wyjątkowe uzgodnienia to bardzo piękne i mieszając walijski hymn - Lan Calon (A czystego serca). Kocham go i śpiewać Humphreys układ w chórze małych męskie.

    • Clive Basson · 13 sierpień 2014
    • Absolutnym faworytem kopalni z tyle uczucie

    • Joachim Fischer · 14 maj 2014
    • Doskonałe melodię - to usłyszał w konkursie orkiestra dęta i chciał umieścić go na nasz Koncert zespołu

    • Bob Batty · 16 kwiecień 2014
    • Bardzo dobrze położony-przeźroczysta do czytania i dokładne. Byłoby dobrze, aby zapewnić klucze alternatywne, jeśli już nie. Wielkie dzięki - będę używać go na pogrzebie krematorium po południu!

    • Stripey · 18 luty 2014
    • Kocham tą muzykę! Dziękuję za nuty

    • anna davison · 29 listopad 2013
    • Co to za piosenka banalne. Słowa są banalne i Melodia może zostały napisane przez studenta GCSE. Co to są myśli walijski?

    • Amber newtons hat a banal song! The words are triv · 4 sierpień 2013
    • To jest po prostu wspaniały - czytelny - muzyka grywalne!
      Dziękuję tak dużo Cantorion.

    • Eleanor [Tiz] Odell · 13 lipiec 2013
    • Łatwe do pobrania, doskonały układ i...DARMOWE. Niesamowite! Dziękujemy.

    • Sharon Parmenter · 7 styczeń 2013
    • Ten is...brilliant
      To ma być używane forna wiolonczelę i oryginalny głos arr.

      Woohoo!

    • emily clark · 20 listopad 2012
    • Jest piękny, teraz w ciągu minuty, nie jest to!

    • Billy Big Bollocks · 3 październik 2012
    • Doskonała, kosztόw dobrej, bardzo jasne brzmienie, good key to sing w.

    • David W · 16 wrzesień 2012
    • bardzo jasne i succint

    • gwynant cwmbowydd · 4 czerwiec 2012
    • serce do muzyki fortepianowej jest wspaniała, piękna piosenka.

    • sal · 23 maj 2012
    • Hymn wspaniały i doskonałe interpretacje chociaż zupełnie różne

    • Giorgio Gallizioli · 24 marzec 2012
    • bardzo dobre

    • regementarthur francis · 6 listopad 2011
    • Mieszkam w USA od ponad 30 lat i chciał usłyszeć czysty walijski wersja tej pięknej pieśni. To łzy mi do oczu.

    • Eileen · 27 wrzesień 2011
    • Nagranie Sian James jest lepszy od drugiego przez Katherine Jenkins moim zdaniem - choć jestem tylko uczący się, to brzmi mi się, że walijski głośnik Sian James i to jest drugi głośnik języka Katherine Jenkins. Zgadzasz się? Jeśli tak, jak o nagrywaniu Sian James pierwszy, chociaż on był tym, który zaczął śpiewać, gdy ktoś kliknie na "słuchać"? Dzięki.

    • Mike · 1 maj 2011
    • Bardzo dobrze, dziękuję! "Doskonały"! Do widzenia.

    • Gareth ap Ioan · 27 wrzesień 2010
    • Tak więc łatwo znaleźć! Brilliant. Diolch!

    • CHris · 16 sierpień 2010
    • Choć Anglik, mieszkam w Walii od wielu lat i kocham okazję zaśpiewać ten hymn - najlepiej w Walii - w moim kościele. Aby usłyszeć zbór śpiewa ten kawałek jest coś do oglądania. Diolch!

    • Steve Reeves · 7 lipiec 2010
    • Mieszkam w Ameryce i chciał śpiewać to w kościele. To było niesamowite, aby znaleźć tak łatwo. Dziękuję, dziękuję.

    • rilliamsuth w · 28 marzec 2010
    • Musiałem go na wesele. Bardzo przydatna jest w stanie go znaleźć tak łatwo.

    • Ted Sweet · 20 lipiec 2009