Miniaturka partytury

Recenzje The Entertainer Original version

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

+1 this on Google

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

178 review(s)

The Entertainer Original version Rating: 4.74 out of 5 based on 177 reviews.
    • Doskonały kawałek, pełen energii i zabawy. Każdy chce się uczyć tej klasycznej.

    • Naomi Torres · 23 kwiecień 2014
    • Doskonały! Podobnie jak muzyka nie mogę znaleźć w moim garażu z mojego dzieciństwa!

    • Teresa S · 17 luty 2014
    • Doskonała interpretacja, dając wrażenie fortepian salony dzikiego zachodu.

    • Dominique · 8 luty 2014
    • Doskonała praca. Grać ten kawałek tego dziecka. Kocham ją!

    • Marcos Pecorari · 10 listopad 2013
    • Idealny do nauki i gry dla zabawy z rodziną i przyjaciółmi

    • Afonso Gomes · 23 październik 2013
    • Nie wiem, jak pobierać muzykę

    • mana · 23 wrzesień 2013
    • Ja miłość ten piosenka tak bardzo szczęśliwy.

    • ここみ · 29 sierpień 2013
    • Mam czasu już odchudzona i patrząc na oryginalny wynik przez Scott Joplin, który w mojej opinii, nie osiąga podeszwy buta i to jest najlepsza strona

    • Ivan Gassol Saez · 26 lipiec 2013
    • ładne, thx za dzielenie ten arkusz!

    • piano_bin · 20 lipiec 2013
    • Ona szukali od dawno temu w Unión Española muzyczne

    • Eugenio Reinhard · 15 czerwiec 2013
    • To jest wielki kawałek za divertirce i poprawy

    • Jhon Anderson Patiño · 10 maj 2013
    • Jeden z najlepszych utworów wszech czasów i mój osobisty faworyt.

    • Garrett dufoe · 1 maj 2013
    • Kocham kawałek! : D
      Ale coś ciężkiego

    • Melanie · 17 kwiecień 2013
    • Musisz w stanie grać, że...

    • Mr. XXX · 27 marzec 2013
    • To bardzo dobrze, ta strona ale nie są jakieś nuty, które szukam

    • Vivian Vilamani Sosa · 25 marzec 2013
    • Jeśli Bobby Dilley mogą na nim grać... Myślę, że każdy może.
      http://bobbydilley.co.uk/

    • Lewis Houghton · 27 luty 2013
    • dobrze przygotowane strony. Wszystko jest idealne. Zainteresowanych dzięki nieskończone!.

    • memduh · 23 luty 2013
    • ja miłość ten piosenka, również spróbować i dowiedzieć się sposobów do tańca do niej, jej, że fajna

    • abigail · 22 luty 2013
    • Kocham tę piosenkę! Musimy być dużo ucha i zdolność do tworzenia tego typu muzyki!

    • emi lia · 12 grudzień 2012
    • To jest moja ulubiona piosenka

    • helena f r · 26 listopad 2012
    • Nie bardzo łatwy do gry, ale sexy.

    • Ikke Tastentänzer · 10 listopad 2012
    • To jest klasyczny kawałek bardzo żywy i przeniósł się. Powiedzieć, że scott joplin czy ten kawałek z ciężkiej pracy i estusiasmo dla jego pięknej objetivo.es.

    • ricardo fuentes · 27 październik 2012
    • Ładne i chwytliwe

    • velia · 27 październik 2012
    • Tutaj jest tak tu jest o tak kto tu jest tak, kto tu jest o tak

    • fsfqsfs · 3 październik 2012
    • Fajnie:) kocham go

    • vo bach duong · 21 wrzesień 2012
    • Hey ja dałem Gwiazda 5!

    • Mahagoni · 31 sierpień 2012
    • Ale zmieniam my mind: D
      Spróbuj odtworzyć go na fortepian, ale nadal jest VERDAMMT MALL SAUSCHWER!

    • Mahagoni · 31 sierpień 2012
    • Uuuups.... wusste nie co to jest przeglądu...: I
      Na ja... OGÓŁEM GEILES lied: DS

    • Mahagoni · 31 sierpień 2012
    • Wydaje się bardzo szczęśliwy i zabawne podczas olles dać chcesz dance

    • Sara González niño · 30 lipiec 2012
    • Zastosowania po raz pierwszy, ulubioną piosenkę, so glad.

    • アイラ · 8 lipiec 2012
    • to jest bardzo miły i mam zamiar go odtworzyć!

    • Yi Beom Gyu · 4 lipiec 2012
    • Incredible xD bardzo dobre... I call uwagę radość

    • Joan Gaucho · 23 czerwiec 2012
    • Powiedziałbym, że jest to jeden z najlepszych piosenek, które kiedykolwiek słyszałem. I 'm nauki go teraz i naprawdę 'm korzystających. Najlepsza piosenka kiedykolwiek!!!!!

    • Solomon · 18 czerwiec 2012
    • przejazd
      Super
      To piosenka Wielkie
      To jest moje lieblingslied

    • leonard · 22 maj 2012
    • lepsze niż nie da RAGTIME c!
      LUBI!

    • Léa · 19 maj 2012
    • Piosenka ta jest nieco trudne

    • izael julio cochito vicente · 17 maj 2012
    • Piosenki! Love it, Dziękuję bardzo.

    • satoko · 11 maj 2012
    • Kocham ten element i wszystkie scott joplin

    • eduardo solorzano · 3 maj 2012
    • To wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!

    • Marco Solinas · 25 kwiecień 2012
    • Jest przedmiotem, który zawsze narracje I.

    • Lo Graller · 20 marzec 2012
    • deinemudda

    • opj · 29 luty 2012
    • Aby odtworzyć w domu, dzieci! Wybrano zabawy piosenki.

    • ゆうまま · 24 luty 2012
    • Spektakl caught me moją uwagę przez jego skład, radość, pokazujący i jego oryginalność. Moje względem autora: Scott

    • Sara Vizcaíno · 11 luty 2012
    • Ten artykuł jest wspaniale

    • Phillip · 30 styczeń 2012
    • Wow *-* należy uzyskać 3 egzaminów mediaaa.... < 3

    • francesca · 19 styczeń 2012
    • Kocham to org dużo lepsze niż druga

    • D · 10 styczeń 2012
    • yoine

    • bu- · 4 grudzień 2011
    • Małe zastępująca przyjaciół grały w anonsie fortepian teraz chcesz odtwarzać.

    • riho · 3 grudzień 2011
    • Super

    • Bjus · 23 listopad 2011
    • Firma Awesome piosenka miłość do nasłuchiwania do niego I 'd love dowiedzieć się oryginalny Entertainer someday

    • Audrey · 21 listopad 2011
    • molt pepins

    • filemon · 3 listopad 2011
    • Ragtime piosenki do doskonałości

    • andreino · 28 październik 2011
    • Chcę zagrać ten jeden dzień ...

    • Ceri - ann · 27 październik 2011
    • To trudny problem dla mnie na pianinie, ale lubię i się nauczyć grać

    • Lautaro Cárdenas Mancini · 21 październik 2011
    • Wersja Super brzmi dobrze, ale łatwy do gry, to świetnie!

    • Amigo · 20 październik 2011
    • Jeden z najlepszych kawałków Joplin napisał. Układ był wspaniały i wydruk całkowicie jasne.

    • Phil · 18 październik 2011
    • jest bardzo dobra i przypomina mi, kiedy byłem mały do ​​filmów ls

    • helenags · 10 październik 2011
    • Ta piosenka niesie wspomnienia i JOY1

    • anonymous · 8 październik 2011
    • TTo jest najlepszym stara piosenka, jaką kiedykolwiek słyszałem

    • mr. x · 6 październik 2011
    • to jest niesamowite: O

    • mira akawi · 19 wrzesień 2011
    • Wyjątkowa!

    • Lavinia Viola · 13 wrzesień 2011
    • 30 \ 07 \ 2011 enrico arba "15 lat grał w Alghero, w prowincji Sassari na Sardynii, Via XX Settembre neanke audytorium bez błędu, muzyk i Prodigy KE !!!!!!!! !!!!!!!!!

    • amica di enrico · 7 wrzesień 2011
    • doskonałe bardzo mld piaeza strony nesayar k aunk nie kawał, aby osiągnąć

    • roberto sebastian · 12 sierpień 2011
    • supi-miło, gdyby można nawet

    • hari · 7 sierpień 2011
    • Lubię to, bo mój tata i dziadek gra równie dobrze

    • daniel · 5 sierpień 2011
    • oh man. optimimus ta piosenka jest czysty. świetna piosenka i ładny jest wolny

    • p-master · 1 sierpień 2011
    • KOCHAM! to piosenka, którą pragnąłem grać to może kiedy jestem starsza;), ale dziękuje! to jest soo świetnie!

    • cheryl · 29 lipiec 2011
    • Delightful do dotyku i słuchu

    • denise musica · 25 lipiec 2011
    • Uwielbiam muzykę muymuybuena clesica

    • frank gustavo saenz gomez · 4 lipiec 2011
    • Zawsze lubiłem tej piosenki .... jest najlepszy .........

    • daniel alejandro ramirez reina · 1 lipiec 2011
    • czyni cię szczęśliwym

    • filippo · 27 czerwiec 2011
    • wspaniały kawałek wielki muzyk

    • franco di pinto · 27 czerwiec 2011
    • Zabawy i piosenki w tym samym kompleksie czasu. Mieszanką zabawy i umiejętności!

    • Maurizio Giuiusa · 9 czerwiec 2011
    • To miło, jak to jest nie oryginalne, a niektóre uproszczone wersję

    • Scout · 8 czerwiec 2011
    • i całkowicie kocham tę piosenkę

    • bob · 18 maj 2011
    • bueniiisima to piosenka jest super cool, wspaniałe

    • anuki almuedo montero · 30 kwiecień 2011
    • oraz sprawdzić jest to nieuniknione, że nie słyszy mnie facina

    • arturo lopez cruz · 31 marzec 2011
    • Chciałem zagrać ten utwór ☆

    • · 5 marzec 2011
    • Bardzo dobra piosenka stare wspomnienia

    • Juan Rogelio Garcia Aguilar · 27 luty 2011
    • bellissimaaaaaaaaaaa

    • garofalo giovanni · 20 luty 2011
    • chevege

    • marcia · 19 luty 2011
    • Tak zabawne!! 50 miliardy gwiazd!

    • Em · 18 styczeń 2011
    • Szukałem taka szczęśliwa!

    • ミエ · 17 styczeń 2011
    • Przywraca wiele przyjemnych wspomnień. Awesome, rytm, dźwięk, całą kulą wosku. Love it.

    • Sheila · 13 styczeń 2011
    • I love this song! esttoy postanowił grać

    • Sophie · 31 grudzień 2010
    • I love this song
      aunq "jest trochę trudne d 'tocaar

    • karina · 29 grudzień 2010
    • Chciałem zagrać raz ♪

    • どき · 28 grudzień 2010
    • bardzo dobrze! pierwszy nauczyłem się grać haha

    • noe samuel · 25 grudzień 2010
    • Cały czas ulubiony kawałek na fortepianie

    • Nicci van Niekerk · 11 grudzień 2010
    • 弾 nie Kitakatta, mam tej piosenki na fortepianie! Tak szczęśliwa!

    • やっくん · 25 listopad 2010
    • Doskonały temat. Gorąco polecamy choć trochę trudno grać dla początkujących

    • Lucas Nerkrosh · 21 listopad 2010
    • buenisima

    • ivan hapo · 1 listopad 2010
    • To jest niesamowite! Jasne sprawia, że moje ulubione piosenki pierwszej dziesiątce!

    • Marianella70 · 13 październik 2010
    • To niesamowite! i odtworzyć go na mój akordeon ...

    • Elisa . · 2 październik 2010
    • geiles hamma kłamał ey w pełni gorect pełny trawie

    • Detlef · 24 wrzesień 2010
    • swAwSOME! całkowicie zabawny;) I LOVE IT!

    • Kerstin · 16 lipiec 2010
    • Moje ulubione szmata Joplin! Po raz pierwszy dowiedziałem się o tym z filmu "Żądło" i kochałam go od wieków.

    • Scott · 16 czerwiec 2010
    • Dla mnie ta muzyka jest dziś otwarcie, doskonałe otwarcie ..

    • Марина · 6 maj 2010
    • jego wygląda bardzo trudne, ale jego wielki!

    • evie · 18 styczeń 2010
    • To naprawdę jest super chwytliwe.

    • aw · 15 listopad 2009
    • Kocham tę muzykę. To brzmi jak wybuch emocji w zaledwie 4 minuty! Kiedy gram, to czuję się radosny! AMAZING!

    • LongHaul · 26 październik 2009
    • I absolutnie kocham grać ten kawałek na fortepianie! To rocks!

    • Wae Waeg · 29 sierpień 2009
    • ma radosny dźwięk, który sprawia, że jesteś szczęśliwy

    • emily bensch · 23 kwiecień 2009
    • Trudno - ja i mój chłopak grać jako duet, w jednej strony każdy ...

    • Lucy · 13 kwiecień 2009
    • niesamowite, ale trudno jest grać szalone

    • ijgjkgkjgjk · 11 kwiecień 2009
    • To wspaniałe, ale trudne piosenki. Chciałbym grać becaus to czyni mnie szczęśliwym na złe dni. Chciałbym grać w nim cały czas:)

    • Baenedikt · 5 kwiecień 2009
    • hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!

    • lola · 23 wrzesień 2012
    • itvzuvoiubzhopihb

    • Mahagoni · 31 sierpień 2012
    • gfdgbdsfcdsssfsdfs

    • dsdsfdsf · 4 luty 2012
    • <ysgs<yf<sdfa<d

    • dfrhgysgrsrgysgsyfgf · 31 styczeń 2012
    • iikanji

    • kuu · 4 grudzień 2011
    • aCa

    • lp@lkjj · 29 październik 2011
    • !!!

    • t · 5 wrzesień 2011
    • ggg

    • jjjj · 12 lipiec 2011
    • fdsaasfddssdfasdfasda

    • Jun Heo · 21 czerwiec 2011
    • a

    • a · 25 listopad 2010