Miniaturka partytury

Recenzje Ave Maria ave maria

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

38 review(s)

Ave Maria ave maria Rating: 4.90 out of 5 based on 48 reviews.
    • Prostota uczuć z autentyczności.

    • Sitola · 14 kwiecień 2017
    • Chwyta za serce najbardziej.

    • Jerzy · 21 listopad 2016
    • Utwór ten jest piękny,nic dodać nic ująć.

    • Dariusz · 28 październik 2016
    • Polecam na tej stronie i gratulacje odpowiedniej notacji

    • pia · 23 czerwiec 2016
    • Większość z nas chce zarabiać więcej dodane do naszego normalnej pracy, nie wiemy, jak to zrobić lub środka, jesteśmy w globalnym świecie, gdzie rzeczy są teraz wykonane łatwy tylko do tych, którzy są narażeni na informacje. Chcę podzielić się z wami prawdziwy i gwarantowaną metodę na zarobienie dodatkowych pieniędzy w domu za pośrednictwem Internetu i to jest % 100 real, nie wiem, dlaczego jestem dzielenie tego źródła, ale wierzę, że może ktoś pomóc finansowo. Jestem więcej niż pewien, że otrzymasz najlepszy wynik. Kliknij przycisk... www.pytonhacker.com

    • william · 25 maj 2016
    • Większość z nas chce zarabiać więcej dodane do naszego normalnej pracy, nie wiemy, jak to zrobić lub środka, jesteśmy w globalnym świecie, gdzie rzeczy są teraz wykonane łatwy tylko do tych, którzy są narażeni na informacje. Chcę podzielić się z wami prawdziwy i gwarantowaną metodę na zarobienie dodatkowych pieniędzy w domu za pośrednictwem Internetu i to jest % 100 real, nie wiem, dlaczego jestem dzielenie tego źródła, ale wierzę, że może ktoś pomóc finansowo. Jestem więcej niż pewien, że otrzymasz najlepszy wynik. Kliknij przycisk... www.pytonhacker.com

    • William · 25 maj 2016
    • Dziękuję za takie niesamowite informacje. Będę patrzeć do przodu aby odwiedzać ten blog.

      http://www.ipl9live.in/

    • daaku · 8 kwiecień 2016
    • Dziękuję za tę partycję. Ten Ave Maria jest wspaniałe światło. Dobry zapis, łatwy do gry dla pianistów.

    • Pascale · 27 styczeń 2016
    • Piękny utwór, nie wiem

    • Claude Beaudoin · 3 styczeń 2016
    • To jest serce, wspaniałe, ten skład jest bardzo wzruszający, jest umieszczony w czasach Jezusa

    • Diana · 21 listopad 2015
    • Jak to jest możliwe, aby uzyskać części orkiestry za ten kawałek. Ja potrzeba wobec wypełniać ten Ave Maria w grudniu. Jeśli ktoś ma jakieś wskazówki gdzie można dostać części, I to bardzo wdzięczny. Dziękuję

    • Marco · 3 listopad 2015
    • Kocham tę piosenkę! Mam wiele Ave Marias śpiewa, ale jest to oprócz Bach/Gounoda, jednym z najpiękniejszych że mam do tej pory kennengelenrt. Dziękuję, kompozytor i autor.

    • Juliane · 19 wrzesień 2015
    • Beautiful! I love M. Lorenc's musuc :-D

    • Marzena · 8 wrzesień 2015
    • Bardzo piękne Ave Maria.

    • Gita Schwinger · 8 wrzesień 2015
    • Najpiękniejsze Ave Maria, który kiedykolwiek słyszałem

    • Buhr Ralf · 19 lipiec 2015
    • Piękny utwór! To będzie wielki jeśli koniec utworu może zostać rozszerzona już bardziej wyrafinowany układ w akompaniamentem fortepianu.

    • Neil Lin · 7 lipiec 2015
    • Bardzo dobry ten kawałek, doskonałe

    • Alejandro Antonio López Pérez · 14 listopad 2014
    • piękne Ave Maria. Stało się to moja ulubiona piosenka.

    • Gerti · 30 kwiecień 2014
    • Piękne ave maria. Dzięki bernie mi to odkryć

    • Cath Julien · 5 kwiecień 2014
    • Pan Lorenc, Witam! I tak chcą może śpiewać to Ave Maria, piękna jak w ruchu, ale to zajmie mi partycji. Szukam od dawna w handlu w Szwajcarii, bez powodzenia. Chciałbym wiedzieć, gdzie można go znaleźć. Co należy zamówić go bezpośrednio? Dziękuję wam z góry uwagi do tego wniosku. I po raz kolejny, dziękuję, dziękuję, dziękuję za to piękno poświęcony Najświętszej Maryi Panny i podzielić się nim z nami. Julia Pozza-Marçal

    • Pozza-Marçal Julia · 25 marzec 2014
    • Magnififique!

    • eric gnassounou · 23 marzec 2014
    • Serce na Youtube pierwszy raz i jestem zachwycona :)

    • Peter Mayer · 10 luty 2014
    • pięknie :-)
      Dzięki Michał Lorenc

    • Spataky · 13 styczeń 2014
    • Wspaniała muzyka (wspaniałe piosenki)!!!
      Wersja z sopran Olga Szyrowa jest Pokaż
      (wersja z sopran Olga Szyrowa jest niesamowity).

    • Luiz Morato Jr. · 7 grudzień 2013
    • Piękne i nie ma o czym mówić ;)

    • Marzena · 26 wrzesień 2013
    • Skład jest wysokiej jakości. Stosunek muzyki do wykończenia rozmiar jest doskonały, co czyni go bardzo łatwe w oczy do zapoznania. Sama muzyka jest cudowny. Jest to kawałek dobrej średniej wielkości (wokal), wejście publiczności po widowni. I w ten sposób, jak długość tej pracy przypomina kawałek charakter i/lub badania, wielu uzgodnień, interpretacje, redukcje, itp może być łatwo zdobyte. Tour de force.

    • Hans Friedrich Nölcke · 28 czerwiec 2013
    • Brawo! Dziękujemy.
      GDA

    • Georges Dangleterre · 4 czerwiec 2013