Miniaturka partytury

Recenzje Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano)

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

96 review(s)

Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano) Rating: 4.85 out of 5 based on 103 reviews.
    • Miłość, jest jednym z elementów najbardziej Ci sublime że słyszałem

    • Maria Eugenia Sanchez · 2 maj 2017
    • Musi nadal ćwiczę, myślę, że jest bardzo dobry.

    • karin mehle · 19 grudzień 2016
    • dobrze napisany dla łatwiejszego zrozumienia wersji

    • Messence · 4 listopad 2016
    • Bardzo dobre, I jest bardzo łatwe kosić ją przeczytać

    • alicia suárez · 22 lipiec 2016
    • Dziękuję za tę doskonałą obsługę

    • Philippe · 16 lipiec 2016
    • Kocham ten kawałek tak dużo. Miał się ten niesamowity kawałek w 1 miesiąc z tym łatwy układ. Dziękuję bardzo dużo Cantorion i Ian Cantor!

    • Woon · 19 kwiecień 2016
    • Bistro i udobno prekrasnoe velikogo proisvedenie cka4ala kompositora!

    • Gali Rei · 19 kwiecień 2016
    • Dzieło geniusza. Dzięki za nuty. Przytulić

    • Fernando Merlino · 1 kwiecień 2016
    • Dobrze, dobrze, dobrze

    • Alberto Costa · 23 grudzień 2015
    • Uwielbiam słuchać tej muzyki, ponieważ można wnieść do najgłębszej duszy i normalnie nie przyznaje.........

    • Pellegrino Festa · 3 wrzesień 2015
    • Prace wielki kompozytor muzyki klasycznej, dobrze ułożone i łatwe do zrozumienia. Świetny układ!

    • Rinaldo Raposo · 9 styczeń 2015
    • Kocham układ Panie Cantor!
      Dzięki za ten wspaniały prezent.
      Serdecznie i z szacunkiem.
      Roger

    • Roger · 28 grudzień 2014
    • Jestem dosłownie szalony!

    • gianbo · 18 wrzesień 2014
    • Muzyka bardzo piękne i ponadczasowe. Grał na flecie i nadal grać i raz na jakiś czas I Szukaj go do gry. Doskonała kompozycja Bacha, a także inne, które ma.

    • fernando ralha · 23 lipiec 2014
    • Ten piękny ten kawałek

    • arnold villarreal · 27 czerwiec 2014
    • piękny, piękny, piękny!

    • Anita Palermo · 8 kwiecień 2014
    • użyteczne i ważne dla mnie, że mam zamiar pogłębić dzieła autorów klasycznych

    • nicola · 2 październik 2013
    • Kochałem kochał tej strony, cieszę się, jest ci to dać radość do mojego serca... dziękuję bardzo dużo utrzymywać ono w górze... idę do moich znajomych...

    • Maristela tortola · 23 wrzesień 2013
    • Dziękuję za ten piękny i użyteczny witryny!

    • anna longo · 8 maj 2013
    • Piękny, jak więcej mogę powiedzieć o takie arcydzieło, które jest w pobliżu duszy, kiedy to się dzieje

    • Andrés Domynas · 29 kwiecień 2013
    • Ona jest bardzo piękne i ekscytujące. Kocham composoções Bach!

    • hugo leare Oliveira dos santos · 7 marzec 2013
    • Piękna piosenka, piękne wynik

    • S.K · 21 grudzień 2012
    • Cudowny praca świetna muzyka I gram na skrzypcach sześć lat doskonały wynik.

    • Michael Henrique Ferreira · 19 październik 2012
    • Przewyższać arkusz

    • Christian · 12 październik 2012
    • I LOVE, LOVE, LOVE to piosenka!!!! Jeśli tylko było ono bardziej znane powrotem 1980 Kiedy I ślub!!! Zamiast tego, miałem starą "Here comes the bride", nie istnieje coś złego z tego utworu; bardzo tradycyjne. I zostały już sugerowane go do 2 córki do używania podczas & jeśli get married!!!

    • Carla A. · 20 wrzesień 2012
    • najlepszych utworów w historii i w końcu wynik mam!!!!!!!!

    • ricardo franco · 7 wrzesień 2012
    • Jest to wśród najpiękniejszych na świecie. Miłośników muzyki klasycznej podziękowania dla witryny!

    • Eliney Trindade · 2 wrzesień 2012
    • Bardzo dobra, głównie dla osób q można odczytać wyniki!

    • Anynha · 16 lipiec 2012
    • Dziękujemy tyle... muzyka nie sprzedajecie... stanowi atut dla wszystkich!

    • Giovanna · 23 maj 2012
    • bardzo dobra kocham romantyczna piosenka

    • dada · 30 kwiecień 2012
    • Bach – Fantastyczna

    • Riccardo Giambattista · 11 kwiecień 2012
    • Dziękujemy za dostarczanie wolna Dziękujemy

    • akira · 2 kwiecień 2012
    • Jak tę pracę, ponieważ to pretty i jak

    • pris · 15 luty 2012
    • Piękne! Wielki Bach! Dziękujemy za partytur do pobrania za darmo!

    • Davide · 7 luty 2012
    • Dziękujemy za bezpłatnie pobrać "Air" na ciąg

    • Carpen · 7 grudzień 2011
    • Ten artykuł jest po prostu wspaniałe!1(vor_allem_zudem_entspannen)

    • selma · 7 grudzień 2011
    • Miłość to

    • your-mobile-phone.com · 1 październik 2011
    • Uwielbiam ten kawałek:))) i po raz pierwszy usłyszał ją od tajwańskich jesienią dramatu, koncert i chcesz nauczyć się grać na ag ciąg powietrza

    • Michelle · 5 wrzesień 2011
    • hjfc

    • fgfj · 7 sierpień 2011
    • wow to nuty są niesamowite.

    • tanissha segeran · 28 kwiecień 2011
    • to jest moja ulubiona piosenka.

    • chiaki · 17 kwiecień 2011
    • Nie wiem, bo jeszcze nie można pobrać

    • Albert · 31 marzec 2011
    • Jest to bardzo duchowe, po prostu piękna.

    • Carlos Rojas · 31 marzec 2011
    • świetnie.
      powolny, ale inspirujący.

    • Valerie · 20 luty 2011
    • dzięki! aunq tylko fortepian mam lat i zostawił ją dawno temu ... Dobrze jest wrócić czegoś prostego i pamiętam wiele rzeczy. bardzo dobra strona

    • fernanda gisel guardo · 21 styczeń 2011
    • dobrze ... piosenki proste, wystarczy

    • minnie · 25 grudzień 2010
    • bardzo zabawne

    • giuseppe nicoletti · 7 grudzień 2010
    • Dzięki, bo nie każdy ma możliwość zakupu książek muzycznych.

    • Augusto Limonardi · 27 listopad 2010
    • Świetny kawałek, choć to długo ale ok, ładne

    • Dika · 5 lipiec 2010
    • Dziękujemy za dzielenie się, gram na pianinie i uczę się gry na wiolonczeli teraz ... Zawsze chciałem grać to świetny kawałek i mam nadzieję, że ten cel osiągnąć z waszej pomocy.

    • Siddharta · 22 czerwiec 2010
    • Great! Proste, ale zabawna i dobrze słyszeć!

    • jr · 6 luty 2010