Miniaturka partytury

Recenzje Concerto Grosso Kwartet smyczkowy, Skrzypce, Skrzypce, Altówka, Wiolonczela

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

24 review(s)

Concerto Grosso Kwartet smyczkowy, Skrzypce, Skrzypce, Altówka, Wiolonczela Rating: 4.88 out of 5 based on 24 reviews.
    • Fajne ale dla dzieci to by było trudne.

    • Magdalena · 23 marzec 2017
    • Lubię ten kawałek. Bardzo ciekawe, zwłaszcza, gdy się w kawałki, które nosimy w cudowny świat muzyki. Piękny kawałek. Kochałem. Stawiam 5 gwiazdek. Ja osobiscie gram wiolonczela (wiolonczela). To jest wielki instrument.

    • Lea · 30 październik 2015
    • Pięknie kompozycji i interpretacji

    • Rodolfo Calera Anzaldùa · 12 czerwiec 2015
    • I zawsze znaleźć wynik, którego szukam, gratulacje dla wszystkich!

    • María del Carmen Rivero · 22 grudzień 2012
    • jest bardzo piękne kocham muzykę szczególnie feel happy do tej pory skrzypce i mam nadzieję, że niektóre dzień odtwarzanie concerto grosso

    • valentina mendez · 19 sierpień 2012
    • STA bardzo dobrego do tej pory wiolonczela i mam 13 jest najbardziej piękne mam to bardzo bardzo dobre I will touch jaj = P

    • yuliett · 13 lipiec 2012
    • bardzo dobra tej pracy Corelli...
      I liked go po raz pierwszy zobaczył i wysłuchanie...

    • Eduardo neto · 25 maj 2012
    • jest piękne!! Gratulacje z okazji!!

    • anto · 21 grudzień 2011
    • Superpuchar piękne fragment do dobrej pracy i on serra kolosjoki! ^^

    • liza safanjon · 30 listopad 2011
    • Dla mnie to jeden z najpiękniejszych kwartety zaleca ... przez mi = D!

    • FlorViolino · 15 lipiec 2011
    • bardzo buenaa! Gram na skrzypcach w konserwatorium i Kerri kontakt z kwartet w aparacie k ...!!!=)

    • aitana rosón · 22 czerwiec 2011
    • Piękne ... Brak słów aby to opisać.

    • Romain Frati · 7 maj 2011
    • Kocham ten koncert od małych !!!!!!

    • ligia passos silveira · 18 kwiecień 2011
    • Kocham kwartet smyczkowy

    • Valerio Nardi · 3 luty 2011
    • kiedy słyszę concerto grosso z wielką radością i czułem się po raz pierwszy dotykaj mnie bardzo szczęśliwy lub mądry Sunti wyjaśnić to uczucie, mogę powiedzieć, że wszystkie klasyczne musika jest najlepszym życia

    • moises · 14 listopad 2010
    • , Po raz pierwszy usłyszałem ten kawałek Corelli czułem się bardzo podobnie jak utwory Bacha-Haendel.com w latach zaczyna jak ona, i czasami słyszę w dniu rozwiązania Natal.Gostei nich są naprawdę Szkoda, że ludzie młodsi ode mnie, wolą to bzdura, która będzie cały czas w Brasil.Já fms, starał się progama tylko muzyki klasycznej, zarówno w fms tutaj, ale próba była ocena n , água.Congratulações z inicjatywy wprowadzenia piękną muzykę do naszych domów, nawet jeśli przechodzi przez Computador.BRAVO!

    • Cantidio Ribeiro De Oliveira E Silva · 9 listopad 2010
    • Ten kawałek jest piękny. Jestem wiolonczelistą i moją siostrą jest skrzypkiem, który później mam nadzieję, że może się jeszcze 2 osoby, aby móc grać tego koncertu! :)

    • Maria Beatriz Picas De Carvalho Magalhães · 8 sierpień 2010
    • jako skrzypek i to jest takie wspaniałe dzieło szczególnie w czasie wakacji. daję pięć gwiazdek. umowy i jakość tej pracy na najwyższym poziomie, i będzie nadal korzystać cantorion na nuty

    • Drift Queen · 20 grudzień 2009
    • I faktycznie skorzystał z tego w moim pierwszym roku studiów, kiedy studenci muzyki z prośbą o coś wymyślić na koncert Bożego Narodzenia. Cztery i pół gwiazdki na skład i dokładność ... Ale nie mogę pomóc, biorąc pół gwiazdki wyłączony, ponieważ wydajność poszło źle I nadal warować o tym myśleć!

    • Joan Cantor · 4 grudzień 2008