Miniaturka partytury

Recenzje Himno Nacional de Guatemala Orkiestra

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

19 review(s)

Himno Nacional de Guatemala Orkiestra Rating: 4.05 out of 5 based on 19 reviews.
    • bardzo ładne, ale nie czyta dużo narazie tylko że one agrandaran go trochę więcej, ale to bardzo ładne jak zawsze dziękuję za zdjęcie

    • stephanie morales · 13 sierpień 2015
    • nie jest bardzo piękny obraz należy powiększyć go nieco więcej tak, aby można było odczytać dzięki ale równe

    • jessica nicole alvares perez · 13 sierpień 2015
    • PZ jest wszystko bardzo ładne i Gwatemali jest bardzo ładna i tam k jest dumny z tego od k tego kraju Gwatemali jest bardzo piękne i T AMOOO Gwatemali!

    • Abigail Duarte Marroquín · 5 marzec 2014
    • doskonałe wielki wkład, dla którego jesteśmy zainteresowani zachowania naszej tożsamości.

    • Marco Lopez · 15 wrzesień 2013
    • ładny nasz hymn mojego guatelama

    • edith morales · 14 wrzesień 2012
    • Muzyka, śpiewał już z inną literę, gdy konkurs był, gdzie zdobył literę autora który podczas kilku lat po anonimowe, wiedział publicznego, który był autorem. (jest wiarygodny, że sędziów, jeżeli oni wiedzieli, który był autorem)

    • Fidencio Leon · 4 wrzesień 2012
    • Dawno temu I szuka wynik ten Dziękuję bardzo

    • Pablo Arana · 30 marzec 2012
    • Lubię poquitiiiiiiiito.

    • Andrea Garcia Mayen · 11 marzec 2012
    • Nie podoba I ponieważ należy umieścić przypisy dolne
      hinmo Gwatemali flet muzyki.

    • Silvia Madai Tista Morales · 11 marzec 2012
    • Łatwe wyciąg fortepianowy hymnu Gwatemali http://www.pianoaprimeravista.com/Downloads/PG1.20_Himno_de_Guatemala_Version_facil.pdf

    • Alberto Betancourt · 12 wrzesień 2011
    • Ta strona jest super, bardzo polecam.

    • Maria Emelia Tum Macario · 31 lipiec 2011