Miniaturka partytury

Recenzje Hymn Brazylii (Hino Nacional Brasileiro) Fortepian, Dźwięk

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

46 review(s)

Hymn Brazylii (Hino Nacional Brasileiro) Fortepian, Dźwięk Rating: 4.80 out of 5 based on 46 reviews.
    • Porozumienie, uproszczony, dobry dla początkujących.

    • Mario de Sousa e Silva Junior · 10 maj 2016
    • naprawdę dobre!!! Kochałem

    • geremias bortolotto · 3 luty 2016
    • csasdubczxkjhasczx

    • vcgksu · 25 październik 2015
    • nic do powiedzenia bardzo ładny alias i najpiękniejsze

    • sirlo costa de lima · 3 październik 2015
    • Zaczynam ten wyjątkowy wszechświata, dziękuję za świetną okazją i zachętą, wprowadzanie takich wspaniałych kreacji w nasze ręce, które kochamy i dyski.

    • BEATRIZ DE MORAES KORMANN · 31 marzec 2014
    • Umieścić mój krytyka, ale zapomniałem powiedzieć, że nasz hymn narodowy jest najbardziej piękne kiedykolwiek widziałem i autorzy byli zadowoleni, w ich skład. Kiedy usłyszeliśmy hymn, czujemy się dumni, że Brazylijczycy.

    • Rita Celina L. Borges da Silva · 9 luty 2014
    • Był nauczycielem muzyki w szkołach i zawsze śpiewał hymn na wszelkie uroczystości. To był znak patriotyzmu i miłości do kraju, ale dzisiaj... tak smutno!

    • Rita Celina L. Borges da Silva · 9 luty 2014
    • Linda próbuje grać na klawiaturze

    • thais · 18 styczeń 2014
    • Istnieją również muzykę gospel?

    • Mozeir Ferreira · 7 grudzień 2013
    • bardzo dobry, tylko wyciągnąłem kopie nie mogę się doczekać gry to wkrótce

    • jocilaine silsa · 22 październik 2013
    • lubi wynik bardzo dobry...

    • meire adriana · 22 październik 2013
    • wielki lubi ten cudowny umiejscowienie

    • emerson melo · 19 sierpień 2013
    • Potrzeba bardzo dobre nuty do gry i tylko tu mamy tks.

    • doug g. · 1 maj 2013
    • bardzo dobry, tylko brakowało fa do tuby w stroju klucz wiolinowy

    • Claudinei Calvo · 13 kwiecień 2013
    • i sen się słysząc ten hymn

    • joelson joaquim mariano · 29 marzec 2013
    • Jedna z najlepszych piosenek świata.

    • Paulo Ricardo Menna Costa · 15 marzec 2013
    • Podobało mi się wynik, bo to, co muszę przekazać mojej grupy.

    • Heverton Henrique Pereira · 8 luty 2013
    • Wspaniały! Brak uruchomienia we wszystkich szkołach w Brazylii, co najmniej raz w miesiącu.

    • analvaro alves torres · 30 październik 2012
    • Hymn jest istotą nativist soul... i samodzielnie. Potrzebujesz więcej informacji?

    • jose carlos · 15 wrzesień 2012
    • Zawsze lubiła Hymn powinny mieć charakter obligatoryjny w wszystkich szkół Brazylii sing co tydzień jako kiedy I filologię.

    • Joao Azarias de Sobral · 8 lipiec 2012
    • dobre do zapamiętania naszą Matkę ojczyzny

    • roger poul · 23 styczeń 2012
    • nie działa jeden. 's jest piękne

    • loreci macarthy · 27 październik 2011
    • piękną piosenkę od początku do końca

    • superalby · 7 sierpień 2011
    • Byłoby jeszcze lepiej, gdybym mógł dostać nuty na skrzypce ...

    • Catia de paula · 13 lipiec 2011
    • pq n lubi wiedzieć, gdzie koniec

    • asasasasas · 22 marzec 2011