Miniaturka partytury

Recenzje Hymn Bangladeszu (Amar Shonar Bangla) Dźwięk, Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

10 review(s)

Hymn Bangladeszu (Amar Shonar Bangla) Dźwięk, Fortepian Rating: 4.92 out of 5 based on 12 reviews.
    • Szukałem dla Piano notatki do play AMAR BHAIER RÖCKE RANGANO EKUSHE lutego. Można proszę o pomoc.

    • Masud A Chowdhury · 14 styczeń 2017
    • Niesamowite! Jest to najlepszy hymn na świecie!!!

    • Jarif · 6 grudzień 2015
    • Dzięki pod kątem dzielenie takie piękne piosenki nasza, szukam nuty fortepian ' rudy nil doriya'. Czy możesz pomóc jak najszybciej. Dziękujemy

    • Runa · 8 grudzień 2013
    • Bangladesz hymn narodowy muzyka i słowa - jest piękny ponad miarę. Hymn amerykański, niemiecki i rosyjski ma podobną moc inspirować i przenieść jeden.

    • Mango · 19 październik 2013
    • Bangladesz hymn narodowy muzyka i słowa - jest piękny ponad miarę. Hymn amerykański, niemiecki i rosyjski ma podobną moc inspirować i przenieść jeden.

    • Mango · 19 październik 2013
    • Zawsze Najlepsza muzyka...

    • Bondhu · 7 wrzesień 2013
    • tylko jego część mojego życia.

    • mithu kuri · 29 kwiecień 2013
    • Ja wypróbowany wobec grać to na moje skrzypce i pracuję na nim, ja bardzo kocham tę muzykę i to śpiewał z mojego dzieciństwa nadal daje mi ogromną przyjemność.

    • Shanto · 6 styczeń 2013
    • Hi... im irani girl i love Bangladeszu kraju. mogę przyjdzie tam bardzo szybko. tak bardzo informacje tam należy sprawdzić... dzięki dla tej aplikacji... miłości bd!!! ami tomake valobashi bangladesh ppl

    • mahdiye alizade · 29 listopad 2011
    • Witaj im z Bangladeszu i to jest mój favirote piosenki czasami czyni mnie szczęśliwym lub smutnym i naprawdę nie wiem dlaczego, ale to jest sooo sothing KOCHAM CIĘ Bangladeszu

    • sholka rami · 10 październik 2011