Miniaturka partytury

Recenzje Amazing Grace Violin duet

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

54 review(s)

Amazing Grace Violin duet Rating: 4.54 out of 5 based on 56 reviews.
    • regularne Edition z bar awarii linii

    • manuel · 18 listopad 2016
    • Bardzo dobry dziękuję!

    • Kiriat Rodriguez · 13 listopad 2015
    • Bardzo podoba mi się

    • Carlos Eduardo Mascarenhas · 13 listopad 2015
    • znakomity kawałek diecezjalne

    • pablo dominguez · 1 wrzesień 2015
    • Muzyka jest jak ~ skrzypce spektrum patrząc pod kątem dużo czasu, aby go znaleźć

    • 李煜辉 · 2 czerwiec 2015
    • Adwentyści dnia siódmego muzyka daje spokój i to jest najlepsze

    • victor martinez · 20 maj 2015
    • Dzięki Cantorion. Wielki praca.

    • Ricardo Lisboa · 14 listopad 2014
    • Wspaniałe. Inspirujące. Pocieszające. Niebiańskie.

    • Maria Adalgisa de Oliveira · 27 wrzesień 2014
    • Uznanie i prawdziwego szczęścia do zrozumienia, że mamy Dios Creador i Salvador, który jest miły i współczucia z nami.

    • santy garcia · 6 wrzesień 2014
    • Dziękuję za dobre notatki *-SUPER *.

    • steinbeisser · 27 lipiec 2014
    • Kocham do chwały Bogu dziękuję za ten utwór

    • jOHANNES · 12 czerwiec 2014
    • Tutaj naprawdę dobre skrzypce duety.
      http://www.Amazon.de/s/ref=nb_sb_noss? __mk_de_DE = ÅMÅŽÕÑ & url = Szukaj aliasu % 3Daps & pola słowa kluczowe = bodunov

    • John · 13 kwiecień 2014
    • Ono ma pewien ostry więcej jeśli grasz w słońcu może nie mieć c#

    • david antonio tapia perez · 28 wrzesień 2013
    • c jest trebien i dziękuję l; łaski nadzieję, że ci d; o d; jeśli wziąć zdaniu podziękować i że Bóg trzyma...

    • vivian andrea grajales · 14 sierpień 2013
    • piękna piosenka: D

    • erika nohemi hernandez ramos · 10 czerwiec 2013
    • Piekny utwor. Dziekuje.

    • Jola · 5 czerwiec 2013
    • Jeden z moich bezwzględnych ulubionych kawałków i cieszę się tym teraz grać na skrzypcach.

    • Christiane B. · 26 maj 2013
    • naprawdę piękne...

    • ednaldo de oliveira almeida · 17 maj 2013
    • Dziękuję, łatwe i przyjemne dla amathors

    • nasrin · 12 luty 2013
    • Amazing grace jest bardzo piękna piosenka, która buduje i wzmacnia ducha człowieka, który słucha jej, czy chrześcijańskiej lub odpowiednich no.lo zawartości w swojej wiadomości jest to, że od razu i często nieświadomie wprowadza nas do medytacji nad to, co jesteśmy w życiu, że mamy w tym świecie i obnażając nasze dusze, do których podamy konto jeden dzieńMamy nie więcej niż rozpoznać przykuty do łóżka zamszu, że tylko jego łaski oczyszcza nas od wszelkiego grzechu i czyni nas nas do ogłoszenia z głębi naszego jestestwa Chrystusowi jako: "Mój Panie i Boże mój"Amazing grace jest bardzo piękna piosenka, która buduje i wzmacnia ducha człowieka, który słucha jej, czy chrześcijańskiej lub odpowiednich no.lo zawartości w swojej wiadomości jest to, że od razu i często nieświadomie wprowadza nas do medytacji nad to, co jesteśmy w życiu, że mamy w tym świecie i obnażając nasze dusze, do których podamy konto jeden dzieńMamy nie więcej niż rozpoznać przykuty do łóżka zamszu, że tylko jego łaski oczyszcza nas od wszelkiego grzechu i czyni nas nas do ogłoszenia z głębi naszego jestestwa Chrystusowi jako: "Mój Panie i Boże mój"

    • nabor arellano badillo · 1 styczeń 2013
    • Kocham ten muzyka jest tak wdzięczne i naturalne.

    • hiraane · 15 grudzień 2012
    • Hymn piękne, naprawdę wzrusza moje serce

    • pedro de souza · 15 grudzień 2012
    • Wspaniały hymn, który wykazuje wspaniałe miłości Bożej.

    • Roberto Machado · 13 grudzień 2012
    • To jest bardzo ładne hymnu q dociera do serca, naprawdę! kocham!

    • lucia · 13 grudzień 2012
    • To jest proste nogi i je interpretować brzmi bardzo piękne

    • Freddie Guillermo Bolaños Palacios · 29 październik 2012
    • cudownym muzyki, mająca związek z naszych sercach

    • marcia camila pinto pereira. · 28 lipiec 2012
    • To jest zamiar Wielkie. Dziękujemy za dokonanie wolna

    • Darlene · 25 czerwiec 2012
    • subline łaski, to piosenka, która była conpuesta przez wdzięczna, człowiek acia swego Stwórcy, który mówi, „wyjątek"i dlatego jako zeznania pracowników, go motywuje nas do tych, którzy słuchamy opinii użytkowników i esperimentado również mieć te same obecności Boga, z jego transformacją zasilania, aby nadal powoływać się na swoje obietnice, codziennie naszego życia w naszych wieczności sposób Azjigdzie jesteśmy reinaremos Jezusa Chrystusa, król królów i Lord of Lords.

    • nabor arellano badillo · 8 maj 2012
    • Po prostu niesamowite

    • Silvestre Perez · 26 kwiecień 2012
    • Afinal conseguiiii é muito cara bacano! buééééé

    • Ana Correia · 16 kwiecień 2012
    • Bardzo dobra tej piosenki. Sublime. Dziękujemy

    • Rafa · 12 marzec 2012
    • jest dobry, jeśli i poszedłem

    • isui borbolla carmona · 8 luty 2012
    • bardzo dobra Duet...

    • karla ivania guzman gonzalez · 24 styczeń 2012
    • Jestem bardzo zadowoleni i wdzięczny za świadczone usługi

    • Oscar Adradas · 6 grudzień 2011
    • To wspaniałe, z wyjątkiem przypadku problemem. To powinno nie można zapisać w tonacji D, nie sens muzycznych. Powinno to być w kluczu wyeliminowanie G. sharps wszystkie c i jest dosyć łatwa, bardzo ładny Porozumienia. 3 gwiazdki

    • kgc · 2 listopad 2011
    • Jest to dobry utwór!

    • Happy could be simple · 18 czerwiec 2011
    • Rewelacja! Dziękuję bardzo.

    • Patricia Castelo · 8 kwiecień 2011