Miniaturka partytury

Recenzje Hymn Meksyku (Himno Nacional Mexicano) Dźwięk, Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

38 review(s)

Hymn Meksyku (Himno Nacional Mexicano) Dźwięk, Fortepian Rating: 4.49 out of 5 based on 39 reviews.
    • Być może otrzymać najlepszy format.

    • Rosa Maria Motte Nava · 27 kwiecień 2017
    • Jako Hermoza i otrzymał tak wiele hymn Bravo i siły.
      Wielkie dzięki.

    • Pablo Toru Tsurumaki · 19 styczeń 2017
    • gpuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    • fpyi · 18 luty 2015
    • Hymn narodowy jest piękny mamy Meksykanów musi być dumny z tego

    • kenia martinez · 27 listopad 2014
    • Bardzo dobre narzędzie do nas Dowiedz się, jak być powinno, nasz hymn narodowy.

    • Antonio Hernández Ramírez · 2 czerwiec 2014
    • To jest dobry peroño to, co chciałem

    • fgfuyg · 16 październik 2013
    • Hymn jest piękniejsze w taki sposób, że mam, tylko krytyka, że mogę powiedzieć, to konstruktywne, albo tak, że zostanie zapisana jako kopia oryginału lub dobrze drukowane, nadal bardzo piękny nasz hymn, raz cad, aby zinterpretować go lub śpiewu, nierówny mi piękną skórę.

    • Patricio Gheno · 8 marzec 2013
    • wydaje mi się, bardzo pomocne

    • ceron juarez ancelmo · 20 luty 2013
    • Bardzo dobrze wynik, ale chcę noty

    • Kimberly López · 11 listopad 2012
    • Bardzo dziękuję za dzielenie ten wynik. Ale tylko że jest to trochę chuequita. Inaczej, dziękuję

    • Karla Araoz · 28 wrzesień 2012
    • Doskonałe. Dziękujemy

    • jose alfonso reyes · 11 czerwiec 2012
    • Bardzo łatwe co potrzebne, ale jakość jest zły

    • lola montez · 16 maj 2012
    • Tym masochistic mniej chida

    • juan francisco ledesma sanchez · 17 kwiecień 2012
    • q dobrze, ale q pena q nie śpiewać pełnej wersji

    • fernando andres · 25 marzec 2012
    • do tego, że w uotra nadama Czeska tonów transportu nie jest to trudne, ponieważ wydaje się.
      Dziękuję bardzo dużo do udostępniania ten wynik meksykański Hymn był dużo pomocy Platte prof. Angel ocampo

    • angel antonio ocampo · 6 marzec 2012
    • Chciałbym, aby mogli publikować w innych odcieni, na przykład w Bb

    • omar valencia · 3 marzec 2012
    • Piękny, pride i respektować prawo do śpiewać z serca

    • marco amaro · 27 styczeń 2012
    • doskonałe wyniki

    • jorge fernando sarabia alquisirez · 21 styczeń 2012
    • jest bardzo interesujące i bardzo ładny

    • maria alexandra fernandez iregui · 9 listopad 2011
    • ermoso

    • cesar emanuel ruiz basques · 8 listopad 2011
    • Łatwe wyciąg fortepianowy National Anthem: http://www.pianoaprimeravista.com/Downloads/PG1.21_Himno_Nacional_Mexicano_FACIL.pdf

    • Alberto Betancourt · 12 wrzesień 2011
    • exelente

    • Javier Garcia Cruz · 10 wrzesień 2011
    • Dobrze jest mieć środkowej półce, gdzie można pobrać piosenki tak ważne.

    • Jorge Altieri Hernández · 28 sierpień 2011
    • Bardzo podobała mi się część sta

    • Charly Angeles Fores del Rio · 17 maj 2011
    • dzięki naprawdę jest piękny hymn i uczę muzyki i stara się promować wartości obywatelskich w moich studentów, też mam orkiestry młodych ludzi i dzieci i szukam chwalebne partitutas meksykańskiej orkiestry hymn narodowy.

    • david castillo · 26 kwiecień 2011
    • independiantemente jak usłyszy hymn mojego kraju jest najpiękniejszym ze wszystkich ls oraz podejmowania Rolas ... Kocham Meksyk

    • Abiezer Osorio · 11 kwiecień 2011
    • To jest najlepsza piosenka na świecie.

    • Rogelio Mena · 7 kwiecień 2011
    • Myślę, że jednym z najlepszych hymnów na świecie.

    • Fco Javier Ramírez · 4 styczeń 2011