Miniaturka partytury

Recenzje Zima (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

43 review(s)

Zima (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin Rating: 5.00 out of 5 based on 44 reviews.
    • Bardzo dobra Ocena na przyszedł bardzo dobry bardzo dobry miejscu

    • yan inacio · 10 luty 2017
    • bardzo dobry Postępuj tak c: nie mogłem nigdzie znaleźć ten wynik i wreszcie! Znalazłem prawdę dzięki 5 gwiazdek dla Ciebie.

    • Stefany Medrano · 23 sierpień 2015
    • Vivaldi miał wyobraźni aby nam oddychać zimą, Boże Narodzenie, w tym upadek płatki śniegu, i melody, pierwsze skrzypce, oznaczający pokój, spokój, miłość... prawdziwy geniusz

    • Martin Garcia · 28 październik 2014
    • bardzo dobry i miły, aby dowiedzieć się

    • jhonnathan wesley lopes · 30 wrzesień 2014
    • Ona jest bardzo szybki i skomplikowane

    • jhonnathan wesley lopes · 30 wrzesień 2014
    • bardzo dobrze to paritira to powinien usłyszeć

    • oscar esteban alejandro · 22 sierpień 2014
    • Doskonała Strona rozwijać muzycznie

    • marco rodriguez · 30 marzec 2014
    • Doskonałe miejsce, dziękuję bardzo za dzielenie się dobrą pracę.

    • Luz María Téllez Morales · 22 grudzień 2013
    • Dobre... Podoba mi się. Kawałek jest pełen akcji...

    • Violinist kid · 13 sierpień 2013
    • prawie idealne, gdy grał oryginał

    • kaio de araújo · 23 czerwiec 2013
    • To świetnie. Kompletne

    • Natalia Pérez Villalba · 26 marzec 2013
    • świetna piosenka bardzo lubię

    • katarina · 13 marzec 2013
    • IAM jest mój jest jak do Ciebie 4 sezon

    • sebastian diaz · 20 grudzień 2012
    • Dziękuję za stronkę pomoże dużo, aby moje dzieci q dowiedzieć się

    • Norman cutire · 16 listopad 2012
    • Uczę się trzeci okres skrzypce, jak muzyka klasyczna i robie folder Moje utwory. Szczególnie uwielbiam tę piosenkę.

    • Pedro Cozette · 29 październik 2012
    • Uważam, że Opus nr 8 l. a. Vivaldi jest jednym z największych dzieł, jakie kiedykolwiek napisano przez niego. Koncert n ° 4 cztery pory roku Vivaldiego zima daje solista kilka możliwości, aby pokazać swój talent, więc myślę, że jest to jeden z największych pracy kiedykolwiek skomponowane przez a. l. Vivaldi.

    • Pedro Henrique Leal Ferreira · 14 październik 2012
    • bardzo dobra części, wypełnij i w kluczu... Zimowych przez vivaldi, że na jakiejkolwiek stronie, pobrać 10! : D

    • bren · 15 sierpień 2012
    • Zakupione na skrzypce i I 'm studia, ale my dream ma wykonać z doskonałości cztery pory roku przez Antonio Vivaldi.

    • alterivo lacerda de sousa · 14 sierpień 2012
    • Ocena Wielkie. dla mnie jako muzyk to spoko.

    • Ирина · 9 sierpień 2012
    • prawie cry kiedy słychać tej piosenki, she's przepięknych!!!
      Jeśli ja wiedziałem jak gry na skrzypcach, bez wątpienia byłoby to mój ulubiony!!!!!
      (Zwróć uwagę tylko dostaje 12 lat)!!BJS!!!!!!!!!!!!!!

    • Cintya Prudente do Amaral · 26 kwiecień 2012
    • (bardzo dobra piosenka:) lubię

    • rodrigo millan · 21 kwiecień 2012
    • Głupcy, którzy ściąga w coś czystego, haha użytkownika:-D i całe kompozytorów, nie jego, ktoś poniżeni prawdy musi powiedzieć tak można!

    • Winnie Puh/ Mickey Maus/ Anold Schwazenäger · 14 luty 2012
    • wspaniała strona

    • agnieszka · 24 styczeń 2012
    • Jednym z najlepszych dzieł klasycznych

    • israel bezerra · 27 wrzesień 2011
    • Szaleję muzyki klasycznej szczególnie Vivaldiego. Beethovena, JS Bacha.

    • Gerson Muniz Carneiro · 26 wrzesień 2011
    • Przerwy zbyt

    • Marcello Masi · 12 wrzesień 2011
    • Super strona, bardzo dobre, aby usłyszeć i pobrać wyniki. Dziękuję bardzo

    • Pilar Caballero · 12 lipiec 2011
    • dzięki za muzykę, byłem bucando.

    • hugo de Paz Cabrera · 10 lipiec 2011
    • muuuuuuuuuuuuy dobry utwór na skrzypce

    • yosi giraldo · 4 lipiec 2011
    • Jeśli I conseguise Znajdź wiosny I byłyby touch!!!

    • welinton santos da silva · 4 czerwiec 2011
    • Vivaldi czyni mnie dreszcz!

    • Ginette · 17 kwiecień 2011
    • jest jednym z najpiękniejszych piosenek jakie kiedykolwiek już sntito

    • orlando ciarrocchi · 16 kwiecień 2011
    • L'zima jest bardzo bestia !!!!!
      Jestem fanem Vivaldi!

    • Guilherme · 27 listopad 2010