Miniaturka partytury

Recenzje Amazing Grace Dźwięk, SATB

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

69 review(s)

Amazing Grace Dźwięk, SATB Rating: 4.67 out of 5 based on 69 reviews.
    • Bardzo dobry thak ty

    • Joseph Bastians · 5 listopad 2015
    • Znakomity kawałek, proste w jego wzniosłe, ale muzycznych kompozycji w piśmie.

    • Aarón Juárez Martínez · 19 lipiec 2015
    • Piękne. Nie jestem muzykiem, ale uczę się grać klawiatura. Szukam muzyki znalazłem ten hymn, szukałem filmów p znać historię, es espectacular, zakocha się coraz więcej o miłości Boga. On Zainspirował mnie tak q ja potrzeba wobec biegać ten hymn z mojej klawiatury.

    • Luz Beatriz Márquez · 17 sierpień 2014
    • Dobrze, bardzo dobrze

    • puntobasic · 1 sierpień 2014
    • Fajne strony z muzyka ładne kawałki!

    • Janieke · 1 listopad 2013
    • Doskonała muzyka.

    • Rawl Ferreira de Abreu e Silva · 12 czerwiec 2013
    • ytıh 9 g uyfuytfuıhugu ghcxshgh fdfhg f jkg j gdfgkjgfdhıy utf gg uy y t fu

    • 6t · 26 luty 2013
    • Ja miłość ten piosenka jest naprawdę piękny, zrobiłem to grać na pogrzebie mojej mamy

    • jeanne LE BON · 19 styczeń 2013
    • piękne i zachęcające

    • Karel Hutabarat · 1 listopad 2012
    • To świetnie!!Doskonałe!buenisima!

    • negrazazo · 25 wrzesień 2012
    • Dziękujemy za darmo arkusz

    • denis · 15 sierpień 2012
    • I emncanto znaleźć wszystkie strony Boga I 'm going to odegrać obój God bless!

    • damris juliana cavallaro · 26 lipiec 2012
    • Jedna z najpiękniejszych śpiew piosenek, których znam.

    • João Ademar Ramires · 1 maj 2012
    • Mam nadzieję, że ta partycja nie jest zbyt mocno do odtwarzania, nic, że to słyszeć, dostarcza on me flesh goose, co sugeruje okresach dobrej koniunktury w perspektywie

    • comby · 2 kwiecień 2012
    • doskonałe podejmowanie bardzo

    • fabre · 23 marzec 2012
    • ocena Doskonała, dobre melodii może przenosić do zmiany sygnału i gotowe.

    • coquis · 18 luty 2012
    • beautifull

    • v m d · 14 luty 2012
    • Po prostu tłumacza, i do której piosenka jest partion naszego Pana i Zbawiciela Jezusa - Chrystus. Wspaniałe łzy mają mogę w oczach

    • morotti marzia · 28 listopad 2011
    • Podobnie jak muzyka melodii i sposób że zostały wysłuchane są śpiewane przez piosenkarzy i śpiewaków czarny Amerykanów.
      Lubię jeszcze bardziej kiedy zobaczyłam filmu, która opowiada historię niewolnika white, który zyskał świadomości, zwolnione niewolników swoich gruntów i napisał utwór który mówi dokładnie zmiany go.

    • eleusa cavalcante · 13 listopad 2011
    • nie krytyki! to jest po prostu piękne! François

    • François · 27 wrzesień 2011
    • Mogę powiedzieć o Cantorion: kto lubi to pierwszy kontakt mam, jak ja go nie znałem. Możesz zacząć zdawać sobie sprawę, że to dobra rzecz.

    • amadeu gomes de souza filho · 3 wrzesień 2011
    • Piękny utwór, który podnosi ducha ludzi, którzy są wdzięczni Panu Jezusowi przez łaskę daną przez wasze poświęcenie dla ludzkości, bez różnicy, bez granic, miłością nieskończoną

    • jorge lidio ahumada · 12 sierpień 2011
    • piękny temat, Bogu niech będzie chwała i cześć, i moc na wieki wieków, amen

    • carlos patricio hermosilla cofrè · 8 sierpień 2011
    • Świetna piosenka! dzięki ...

    • jorge alberto saldivar cruz · 19 lipiec 2011
    • I love this song! i śpiewane przez Elvis, jest boski! NELLY chórzystą

    • nelly gervot · 11 czerwiec 2011
    • ta piosenka sprawia, że ​​płaczę za każdym razem słucham

    • poux · 12 maj 2011
    • Uwielbiam melodii i pomyślałem, oznaczone literą i realne

    • mariley ribeiro de moura · 11 maj 2011
    • Podoba mi się ta piosenka bardzo dobra

    • yumiko · 5 maj 2011
    • Jest to wspaniałe dzieło, moje gratulacje z okazji pracy wszystkich Cantorion, uściski ... Niech Bóg błogosławi ...

    • Maestro Jorge C.Dubiniack · 24 kwiecień 2011
    • Słowo "niesamowite" nie powinny być tłumaczone tutaj z "niesamowite", ale ze starszymi "cudowne". "Jestem zdumiony, z łaski Boga" brzmi całkiem szalony - to znaczy w piosence, że "łaska" jest postrzegana jako "cud" ......

    • Hermann Schroeder · 19 kwiecień 2011
    • nie możemy zapominać o tych wielkich inspirującą muzykę

    • ksog · 20 marzec 2011
    • Ta muzyka jest inspirująca i Prymitywnej nam iść do przodu, jest presiosa

    • Kevin Salem Obregon Garcia · 20 marzec 2011
    • dopiero niedawno przetlumaczylam ta piosenke i zrozumialam jej " wielkosc ".Jest po prostu piekna

    • katarzyna · 4 marzec 2011
    • loOve to! oznacza to tyle, że mogę go pobrać i wiedzieć, że jest bez błędów ~ dzięki!

    • Mattie · 21 luty 2011
    • Myślę, że ta ocena jest jedna wartość, która była bardzo złożony inspiruje drugiej strony uważam, że bardzo dobrze dziękuję

    • warren landry · 2 luty 2011
    • ładne, ale kluczem bass?

    • Anna Mae · 6 grudzień 2010
    • bardzo ładne

    • Giovanni Scaramal · 5 grudzień 2010
    • Great! Dzięki! Dobry desmonstration śpiewania tej piosenki.

    • Eva Lui Chi Wah · 24 listopad 2010
    • Muszę grać jak najszybciej!

    • debu-neko · 24 listopad 2010