Miniaturka partytury

Recenzje Andante spianato et Grande Polonaise brillante Piano score

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

22 review(s)

Andante spianato et Grande Polonaise brillante Piano score Rating: 4.83 out of 5 based on 23 reviews.
    • Świetny kawałek, dzięki za darmo!

    • Nikki · 28 marzec 2016
    • wspaniały... Polonez przypomina mi moje dzieciństwo nie wiem dlaczego...

    • joao pedro giacomet · 24 styczeń 2013
    • Jest to bardzo przyjemna muzyka!

    • chami · 19 październik 2012
    • Możemy been looking celu tej muzyki, ale nie można odnaleźć książki. Wystarczy pobrać i wyszedł perfect! Podziękowania

    • Carole Harclerode · 19 maj 2012
    • Jest to fragment Nostalgia! arcydzieło! mamy yin Gratulacje!

    • Νταφούλη Ειρήνη · 13 kwiecień 2012
    • zbyt wiele przyjaciół thank you Can't imagine jak wiele lat i chciała mieć możliwość odtwarzania to i teraz dzięki użytkownikowi... wielu grcias z chile

    • richard moore · 1 marzec 2012
    • On krytykuje do niczego, tylko po to, aby podziękować bardzo wiele dla pozwalając uzyskać ten fragment nadzwyczajne.

    • Luis · 11 luty 2012
    • jedną z najpiękniejszych piosenek skomponowanych przez Chopina. Piękne i pełne ruchu.

    • gemma davis · 15 czerwiec 2011
    • Doskonała jakość druku, genialny kawałek Chopina.

    • Maria O · 26 luty 2011
    • magnificant

    • pedro · 10 styczeń 2011
    • I bardzo Yokatsu

    • よっちゃんイカ · 9 styczeń 2011
    • Fantastic! Tak słodkie ....

    • Marco · 26 listopad 2010
    • bardzo dobra jakość wynik do druku. wielkie dzięki! Pójdę do fortepianu, aby rozpocząć badania tego niezwykłego utworu

    • livia · 22 listopad 2010
    • i love this muzyki. miłość, miłość)

    • Hisathisatsune Arika · 6 sierpień 2010
    • nie są dostępne dla gości z wielką poloneza Chopina genialny

    • francesco sciarpa · 20 lipiec 2010