Miniaturka partytury

Recenzje Modlitwa dziewicy Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

24 review(s)

Modlitwa dziewicy Fortepian Rating: 5.00 out of 5 based on 24 reviews.
    • Dobra piosenka napisana w I, IV i V stopni skali przy użyciu robi melodii w formularzu acordal. Bardzo ciekawa tej formy pracy jest traktowana jako.

    • manuel felipe herrada caraveo · 29 kwiecień 2015
    • Dziękuję za dzielenie się, piosenka jest mój pierwszy muzyki klasycznej, które mogę opanować

    • Oktiningsih · 5 listopad 2014
    • Bardzo piękny kawałek pozornie proste... więc zapytać specjalistów pianistów co myślą!

    • leo leluthier · 12 luty 2014
    • Jeśli róża drugi dzień go usłyszeć w filmie korzenie i więzi i uzyskać podekscytowany wiele, gdy usłyszysz, że to w małej miejscowości w Szwajcarii w 1964 po raz pierwszy miała budzik budzi mnie każdego dnia, jak zawsze miałem wyryte w moim sercu i od ponad 40 lat przypomniał mi że melodia 7 lat temu moje dzieci kupił mi komputer i założyłem, że będzie w Internecie i tak mają się przeczytać list do mnie lubił dużo, powodzenia i dziękuję za twój komentarz...Miguel

    • Miguel Diaz · 25 styczeń 2014
    • Jestem zachwycony tą kompozycją, odkąd - dziesiątki lat temu - usłyszałem ją w wykonaniu Marka & Wacka z "czarnej płyty" (winylowej), do której od czasu do czasu nadal sięgam. W szczególny zaś nastrój wprawia mnie wykonanie "Modlitwy ..." przez Mitsuru Nagai (vide: Youtube), a ostanio przez - niestety już śp. - Olgę Rusinę (Abum "Dziesięć utworów na fortepian Tekli Bądarzewskiej wykonuje Olga Rusina") .

    • HJK'46 · 25 grudzień 2013
    • jest to doskonała

    • moji zakoy · 22 październik 2013
    • Piękny kawałek, który przywołuje wspomnienia mojej matki, gra na pianinie. Ten skład był zawsze mój wniosek, gdy usiadła przy fortepianie.

    • Sandy Kelly · 18 czerwiec 2013
    • Również ja usłyszałem w filmie "Korzenie i więzi" i I młodości. Las Arenas (Bilbao), grał jej Mój kuzyn Helen, generalnie były wieczory... deszczu I nadal ekscytujący. Dziękujemy.

    • Rosa Fernández Zárate · 21 maj 2012
    • Dzięki QUIEROOO to melodia miała opodatkowaną w moim sercu z bardzo małych mojej matce, który jest obecnie 90 lat grał i jeszcze wciąż Wielkiej odtwarzania...! …, usłyszał dziś w jeden film i corri do wyszukiwania jej jest naprawdę hermosaaaaa!... przepełniona mojej miłości!...

    • maría teresa casañas · 7 marzec 2012
    • Wspaniałe, malowniczych stanowisk, dwuznaczny dostrojenia. Przynosi mnie do old days dzieciństwa w kraju Basków. I zostały zapisane w moim mózgu i moje serce.

    • Eugenio Landa · 9 luty 2012
    • Myślę, że jest to dobre praktyki swoje umiejętności fortepianowe! Powodzenia!

    • Taro · 4 grudzień 2011
    • Pięknych dźwięków z mojego dzieciństwa.

    • Maria · 31 październik 2011
    • bardzo , bardzo

    • Janina · 29 październik 2011
    • supere

    • martin · 2 lipiec 2011
    • praktyki Wielkich !!!!!!!!!

    • Zoulou · 27 kwiecień 2011
    • super

    • state · 19 kwiecień 2011
    • tt po prostu piękne

    • rakotomalala · 18 kwiecień 2011
    • Bardzo liryczna muzyka

    • Jan · 21 marzec 2011