Miniaturka partytury

Recenzje Nocturne No. 20 Fortepian

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

258 review(s)

Nocturne No. 20 Fortepian Rating: 4.79 out of 5 based on 265 reviews.
    • Potrzebuje nuty na fortepian i skrzypce ten Nokturn

    • luis rodriguez · 23 marzec 2017
    • Piękny jest praca, bardzo słodki i nie trudne do zinterpretowania. Dziękuję.

    • Juan Carlos Villalba · 18 luty 2017
    • Love, love, love Chopin... zostały poszukiwania dla tego kawałka i stwierdziła, że na swojej stronie... wolna!

    • Susan · 7 listopad 2016
    • bardzo bardzo lubie ten utwór

    • zinhaku · 13 październik 2016
    • Dziękuję za Tę stronę

    • marco tristan luevano · 20 wrzesień 2016
    • Bardzo dobre wyniki, są bardzo przydatne

    • Marcelo G · 15 wrzesień 2016
    • Doskonały
      Kocham tę piosenkę. Dziękujemy za przesyłanie wynik :)

    • Alma Tanaka · 4 lipiec 2016
    • Nice, nie doczekać, aby grać

    • Matthew Lapira · 21 czerwiec 2016
    • zdecydowanie jeden z najlepszych dzieł słuchać fortepian, frederic była i pozostaje jednym z najlepszych pianistów, którzy będą słuchać

    • Gaston Sotomayor · 7 kwiecień 2016
    • Tak mi się podoba, że postanowiłam się nauczyć ten utwór grać.

    • Barbara · 29 marzec 2016
    • Ten kawałek w niezwykle piękny. Myślę, że to trochę wyzwanie, aby dowiedzieć się, ale dobry, aby bawić się!

    • Haley · 29 styczeń 2016
    • Menahem Pressler grał to jako swój BIS Orkiestra Hall (Chicago) w ostatni weekend. Po prostu przepiękne, dosłownie przyniósł łzy do moich oczu.

    • Neil · 27 styczeń 2016
    • piękny utwór Chopina! Ale vacca katem rozpoczął studia to i szybko znalazłem błąd w ten wynik pokonać 9, śmiem nie ciekawe fakty w przyszłości, proszę uprzejmie Zamień plik poprawne! Aby zapobiec przyszłości przez nas studiuje ktoś powyżej ruiny ten zabawa od interpretacja ten wielki pianista, dzięki z góry

    • Fred · 12 styczeń 2016
    • Arcydzieło, nic dodać.

    • Federica Di Giulio · 5 styczeń 2016
    • To jest naprawdę piękny kawałek

    • Jhonatan Segales · 20 listopad 2015
    • Kompozycje Chopina zawsze były moim ulubionym i mogę grać w niektóre z nich. Jednak nie mam kopię tego i myślałem, że udało mi się znaleźć jeden online, które można pobrać za darmo. Wielkie dzięki.

    • Erlinda V. Ileto · 18 październik 2015
    • Możesz duma!, jest szczególnym uczuciem, który zmusza nas do tej melodii.

    • Andrés · 9 październik 2015
    • Bardzo dobre i dokładne.

    • Andres felipe Murcia · 30 wrzesień 2015
    • Ten kawałek... To nie tylko, że... To jest dzieło sztuki, które dotknął mojego serca. Mam do płaczu wiele razy z tylko słuchać lol... Po prostu chciałem powiedzieć, że miłość i wielce dający się ocenić ono. Dziękujemy za wysłanie ono.
      Pozdrowienia :)

    • María del Pilar Gonzalez Latino · 28 wrzesień 2015
    • doskonały temat inspirujące

    • luis camero · 7 wrzesień 2015
    • naprawdę dziękuję za uwagi był jednym z moich ulubionych części jest gdy szukam nuty dzięki Tobie znalazłem z szacunkiem.

    • almina · 12 sierpień 2015
    • I słuchać ten niesamowity kawałek każdego wieczoru przed snem. Dla mnie to jest piękne i jednym z największych utworów fortepianowych wszech czasów. To niesamowite, że z wszystkich, że Chopin w obliczu podczas jego życia, mógł być tak kreatywny.

    • renee · 4 lipiec 2015
    • Piękne być dobrze interpretować

    • Medardo Moscoso · 29 czerwiec 2015
    • Świetny kawałek, w którym wyrażone są zbyt wiele uczuć, gdy jest odtwarzane z duszą.

    • Víctor Hugo · 20 czerwiec 2015
    • Piękne, uduchowiony & jestem wdzięczny za udostępnienie jej.

    • N Foy · 13 kwiecień 2015
    • Jest głos duszy Chopina

    • adyr sebastião ferreira · 3 marzec 2015
    • Doskonałe, dziękuję

    • Randy Barrueta · 23 październik 2014
    • Ponownie piola szalony

    • ariada sthefani guaymas · 11 październik 2014
    • Ten ładny partichelas jáajajaj

    • chavez huaman Royer · 16 wrzesień 2014
    • Dziękuję za ten Pecae z blachy

    • ALik · 6 wrzesień 2014
    • jest piękny, choć bardzo trudne, ale warto ono.. .ty Kocham te melodie, są głęboko dobrze

    • ada salem ponce · 1 czerwiec 2014
    • nnnniice, reeally

    • kaay · 26 maj 2014
    • prawdziwy cud, to fantastyczne

    • patricia vila l · 29 kwiecień 2014
    • Dzieło jest znakomity, bardzo ekscytujące.

    • Noelia Ayelén Achinelli · 12 kwiecień 2014
    • Bardzo dobry wynik słynnego Chopin nr 20

    • Krohzz · 16 luty 2014
    • Gracias mnie Sirviö wiele

    • rubens rios reynoso · 23 styczeń 2014
    • Świetny kawałek i nadzieję, że do gry kilka miesięcy konsekwencje z moim synem

    • Luis Miguel Leos Mireles · 16 styczeń 2014
    • Będzie Ted to andaba, szukam hace tiempo.

    • Miquel SOler · 15 styczeń 2014
    • bardzo dobrze zorganizowana. Dziękujemy

    • miguel angel · 13 styczeń 2014
    • to jest kawałek melodyjny, który dotyka serca

    • Alain Christel MIZERO · 29 grudzień 2013
    • Dzieła Beethovena mają zawsze podziwiałem, z łaski i siły różnych notatek, dźwięki i symfonii, którą się powiedzie, a raczej był udany, zawsze lepiej zaskoczyć wszystkich.

    • michela farigu · 23 grudzień 2013
    • Dzieła Beethovena mają zawsze podziwiałem, z łaski i siły różnych notatek, dźwięki i symfonii, którą się powiedzie, a raczej był udany, zawsze lepiej zaskoczyć wszystkich.

    • michela · 23 grudzień 2013
    • doskonałe.. .ty miłości

    • rosenta fernandez · 8 grudzień 2013
    • Cudowny kawałek Chopina, z gęsią skórkę, każdy czas ja biegać uciec łzy i mieszkam wielki moment mojego życia, sen, coś wyjątkowego......... Wspaniały Chopina!

    • Alessandro Bratti · 9 wrzesień 2013
    • Ładne piosenki to b tak chciał i mógł szlifować i chcesz!

    • なる · 6 wrzesień 2013
    • Mam wrażenie, że ta muzyka jest bardzo dobry!
      Będę downroad to.
      Kocham go muzyka.

    • chii · 9 sierpień 2013
    • Shat lav bana e sa zhoghovurd jan.

    • sophia · 30 lipiec 2013
    • bardzo dziękuję i tysięcy dzięki jeszcze raz za te wielkie i pqrtitions za darmo

    • salma · 17 lipiec 2013
    • Ten llied nie podoba mi sie w ogóle

    • lea nickelsen · 6 czerwiec 2013
    • Ta piosenka jest bardzo piękne, uwielbiam to również Chopin.
      Mogę grać na fortepianie przez 12 lat, i wolałem simpre utwory Chopina.
      w nocy, ach, jakie piękne piosenki

    • kelly sanchez · 23 maj 2013
    • Certyfikaty wysokiej jakości, dzięki bardzo!

    • aidil · 11 maj 2013
    • piękna na unikalne geniusz Chopina, dziękuję bardzo za wynik.

    • pablo cristini · 9 maj 2013
    • Doskonała piękną prace

    • Angélica Mejia · 9 kwiecień 2013
    • Jest spokój, która zmaterializowała się w muzykę.

    • Guillermo · 20 marzec 2013
    • Partitura esta esta buena ¡ ¡ ¡

    • Xavier Bolaños · 2 luty 2013
    • Bardzo głębokie kawałek! Napisane w bardzo określonym czasie kompozytora. Dobry wizerunek na wynik. Dziękujemy...

    • Nelson · 1 luty 2013
    • Ten wynik jest bardzo piękne i bardzo dobrze jest przeczytać i dotykać jej

    • sergio mateo garcia criollo · 28 grudzień 2012
    • Magia, Cosmic, głęboko głęboko

    • edison perezgomez alvarez · 7 grudzień 2012
    • Kocham thie Nokturn! To jest tak piękny i romantyczny i smutny, tak jak ja...

    • Kein Name sage ich · 1 grudzień 2012
    • Dla mnie jest to jeden z najpiękniejszych obszaru muzyki klasycznej

    • Othman Elkheloufi · 23 październik 2012
    • są one kilka błędów w tej wersji
      na przykład w pasku 9, Uwaga B powinny być D #

    • cyberlp · 28 sierpień 2012
    • Znaleźć ten sublime muzyki słuchać, dlatego właśnie I 'd love to play it, ale I nie można jeszcze wydać opinię na partycji ponieważ nie jeszcze mam go.

    • Inconnu · 23 sierpień 2012
    • tylko rozpocząć dotykać jej już melancholii wprowadź me i zamknąć hojos touch powoli i zapamiętywaniem i 'm bezpośrednio w another world

    • daniel pablo martin gonzalez · 8 sierpień 2012
    • bardzo dobrze jest korzystne dla mojego smak

    • cynhtia rodrigez · 8 sierpień 2012
    • Ten fragment jest optymalny, me jest bardzo pomocne w Moja kariera jako muzyk.

    • Donna Esperanza Díaz Maita · 11 lipiec 2012
    • Beautiful!, jest piękniejsze noc i melancholii Chopin, dziękujemy za ten Piękny interpretacji Aldo Ciccolini

    • Marta Muñiz Rueda · 6 lipiec 2012
    • Kocham to partycja ma coś qlq z naprawdę rozmywa jej Dziękujemy za dodanie go

    • marie duck · 18 czerwiec 2012
    • fajne witryny bommmm

    • sidmarts@hotmail.com · 10 czerwiec 2012
    • Kocham to super partycji. choopin jest najlepszy

    • juju · 8 czerwiec 2012
    • Jest bardzo dobra porozumienia dostępne dla wszystkich i nie tylko potwierdzone pianistów, ale również miłośników, to me nawet, I grał i cieszył melodii jednej z najsłynniejszych Nokturn Chopin.

    • ADEM Amina · 1 czerwiec 2012
    • wspaniałe muzyki bardzo fascynujące

    • инна · 8 maj 2012
    • Niesamowite, dziękujemy bardzo!

    • Victoria · 24 kwiecień 2012
    • Nokturn Chopin

    • antonio figi · 21 kwiecień 2012
    • Daje mi przyjemność i wewnętrznego pokoju i etoy próby dowiedzieć się, jak uruchomić go.

      PS I 'm muzyk

    • José Musolino · 18 kwiecień 2012
    • Występują błędy w tej partycji

    • Lou · 31 marzec 2012
    • naprawdę piękną kawałek

    • Anna Dew · 31 marzec 2012
    • Powiedz, co myślisz o ten fragment

    • martin · 24 marzec 2012
    • dobra, bardzo dobra, w bardzo cute

    • arno · 19 marzec 2012
    • exelenteeeeee

    • eduardo · 7 marzec 2012
    • To muzyka była czymś Boskiej, co wpływa na dole moje serce! Go uspokaja me and I feel zwolniony w przesłuchaniu. Chopin jest wirtuoz muzyki i I éspère dostarczyć, odgrywać kilka jej partycji (I gry na fortepianie).

    • Zeineb · 3 marzec 2012
    • Pośmiertnie pracy w naszych rękach: Chopin. Ale jak wiele działa "pośmiertnie postumate" będzie znajdowała się w your grave dla wieczności? Przechowywać w przypadku można osiągnąć.

    • Ardito TOSON · 22 luty 2012
    • To jest doskonały doskonałe doskonałe doskonałe doskonałe doskonałe doskonałe perfect

    • lana · 19 luty 2012
    • jak pasją zawsze z muzyką chopin... piękne pracy!

    • teodoro flores · 3 luty 2012
    • Piece Beautfil przez Genius we własnym zakresie; Chopin

    • Pablo · 16 styczeń 2012
    • dobre ale nie zostalo ukonczone.

    • santiago agustin leyton barraza · 12 styczeń 2012
    • Lubię uczucie kiedy im odgrywanie jej...

    • dane · 8 styczeń 2012
    • Genial

    • Ugo · 7 styczeń 2012
    • Dziękujemy za pomoc mi poczynić dalsze postępy duchowo z muzyką opublikowane znajomych dzięki

    • freddy rolando parra alvarez · 1 styczeń 2012
    • Oznacza jeden metr potrafią wyczuć... zamiast zwojów nart minuets, które często znaleźć sztywne "głównych, bombastic itp..."
      Jestem w rzeczywistości odbiorcy dla innych sztuk w "rodzaju"

    • guillaume · 8 grudzień 2011
    • super

    • met · 6 grudzień 2011
    • Ta praca, którą Myślę, że jest to melancholijna, który przewozi świat wspomnienia...
      Bardzo bella, a nadzieję, że wkrótce gry:

    • Miriam Bedoya · 25 listopad 2011
    • Kawałek naprawdę fantastycznym

    • francesco · 10 listopad 2011
    • Muzyka, który perfekcyjnie towarzyszy pianista.

    • arthur · 10 listopad 2011
    • To wspaniałe pracy, której przepisy na szczęście mamy wiedzieć.

    • Victor Martin Limiñana · 1 listopad 2011
    • Piękny kawałek, w którym można skupić się bardziej na emocjach niż na technologii

    • Cat · 16 październik 2011
    • Kocham noc i jest to mój ulubiony. Skrzypce i fortepian wersja jest lepsza.

    • Fix · 16 październik 2011
    • jeden z najpiękniejszych, bardzo ładne do gry!

    • loihkj · 30 wrzesień 2011
    • niceee

    • sepideh · 21 wrzesień 2011
    • Piękne, mój ulubiony nocy !!!!!

    • Raffy7 · 29 sierpień 2011
    • Części, które powinny być obecne w naszej kolekcji. Niewiarygodny

    • César Jardines Suazo · 28 sierpień 2011
    • Pieśń do ulubionych

    • liiiiiiiii · 26 sierpień 2011
    • ta piosenka jest tak piękna ♥

    • Cleo · 21 sierpień 2011
    • Uwielbiam tę piosenkę i gram souahite ale poprosił mnie przed widzę wynik, więc nie mogę wydać opinię na partycji

    • de Tourdonnet · 17 sierpień 2011
    • jej moja ulubiona piosenka nigdy jej soo uspokajające i romantyczne i smutne też. Chopina jest naprawdę wielkim muzykiem im nauki tego wielkiego utworu już teraz, ale jego nieco powyżej swojego poziomu już teraz, ale wierzę, że jeśli miłość piosenki możesz to zrobić bez względu na to =)

    • ella · 7 sierpień 2011
    • super

    • boogioe · 5 sierpień 2011
    • To jest muzyka na relaks umysłu.

    • Milady Flèche · 31 lipiec 2011
    • To wspaniała muzyka.

    • Aidekova Aiza · 28 lipiec 2011
    • To niesamowite uczucie. Dan zawsze chciałem usłyszeć

    • Paulo Ferruz · 25 lipiec 2011
    • jak wszystkie kawałki Chopin, ten jest piękny i romantyczny, ale to zbyt skomplikowane pod względem dieses i wrócił i prędkości więcej .. Jednak to, co sprawia urok tekst <3.

    • Justine · 3 lipiec 2011
    • ten kawałek jest tak natchniony Uwielbiam go tak bardzo, pełne pasji!

    • Hannah Cat · 29 czerwiec 2011
    • jest bardzo dobra

    • jheins mahicol apaza chayña · 25 czerwiec 2011
    • Wspaniały utwór Chopina, który dobrze integruje w filmie "Pianista" jest realizowany sztandarowy Chopina!

    • Cindy · 15 czerwiec 2011
    • Jest to jeden z najlepszych utworów muzyki klasycznej na fortepian. Tears przyjść do mnie za każdym razem słucham

    • James · 10 czerwiec 2011
    • fantastyczny

    • renzo ruberti · 7 czerwiec 2011
    • Miłość to nokturn !!!... jest to arcydzieło, że ADORE !!!!... jest to jeden z elementów BEST EVER !!!... tak niesamowitą melodię ... Myślę, że mamy podziwiać sposób, że Chopin na fortepian tego strench, ta pasja, to emeotion! CUD!

    • George Love · 5 czerwiec 2011
    • cześć

    • mehmet taylan ünal · 24 kwiecień 2011
    • Strona bardzo dobrze zrobione szybko

    • poubel · 23 kwiecień 2011
    • Z pewnością jedna z najciekawszych fragmentów muzyki klasycznej przez Chopina ...!

    • Sherlock · 12 kwiecień 2011
    • Perfect! Jest dobre dla duszy!

    • Graziela Teixeira Nunes · 9 kwiecień 2011
    • wspaniały, jasny i przyjemny kawałek.

    • RiRi · 25 marzec 2011
    • Chopin jest moim ulubionym kompozytorem i to jest mój ulubiony kawałek

    • maria · 13 marzec 2011
    • Ta noc nie jest najtrudniejszy, ale także bardzo piękne.

    • Maria Matos · 13 marzec 2011
    • To jest cudowne

    • aldo stoppelli · 5 marzec 2011
    • wielki

    • Светлакова Мария Петрововна · 27 luty 2011
    • Chciałbym, żeby miał ten na skrzypce. to jest to co gram. ale to było naprawdę łatwe do przetłumaczenia i im bardzo wdzięczny za to.

    • madeleine · 20 luty 2011
    • Jednym z najpiękniejszych dzieł Chopina!

    • PtiteMathi · 13 luty 2011
    • Dziękuję, Kostas

    • Κώστας · 5 luty 2011
    • dzięki za wkład do tych, którzy lubią tej muzyki tak piękna, a także starać się interpretować. dzięki

    • bernarda torres · 31 styczeń 2011
    • dobre naprawdę doskonały i love it

    • can · 26 styczeń 2011
    • Belissimo!

    • Roberta Floridia · 24 styczeń 2011
    • bardzo piękne prace

    • Jesus Anibal Espindola Maldonado · 23 styczeń 2011
    • perfect!

    • duygu dedeoglu · 22 styczeń 2011
    • Bardzo ładny, bez komentarza ...

    • Natalia da matta silvano · 18 styczeń 2011
    • Doskonały nauczyciel części F. Chopin. zauważa, Immortal, które wykraczają poza to, co ludzkie skarg.

    • Daniel Izquierdo Jiménez · 14 styczeń 2011
    • Sublime!

    • Liliana A · 29 grudzień 2010
    • Wielki temat .. nauki na fortepianie .. Bardzo dobra jakość grafiki na wynik .. Dzięki

    • andres · 26 grudzień 2010
    • Absolutnie piękny kawałek

    • virginie · 25 grudzień 2010
    • Fantastico! kompletne dzieło pełne bogactwo
      uroczo być cnotliwy!

    • Lìa de Marquez · 17 grudzień 2010
    • Jeden z najpiękniejszych muzyki fortepianowej

    • Théo · 10 grudzień 2010
    • To piękna piosenka sam!

    • Lisa de Carvalho · 10 grudzień 2010
    • jest bardzo dobrze zrobione

    • marco · 26 listopad 2010
    • bardzo piękne ... łzy przyszły mi do oczu ... kocham

    • corbiere · 23 listopad 2010
    • Podoba mi się ten wynik, kocham na fortepianie i jest jednym z najpiękniejszych wynik!

    • Maelle · 21 listopad 2010
    • To jest złe! Ive słuchał Idil Biret wersję tego i jakieś notatki są zupełnie odmienne. DONT DOWNLOAD IT! I Learned to źle, IM ANGRY!

    • Filippo · 13 luty 2010
    • Jest to oryginalny, preferowana, ponieważ dokładnie tak, jak Chopin napisał. "Zaginionych", wymienione w poprzednim recenzenta zostały dodane przez kogoś innego i można znaleźć na innych wersjach mniej autentyczne.

    • John Ruggero · 19 październik 2009
    • Wydaje się wystarczająco dobre dla mnie! kawałek Beautiful.

    • x · 11 październik 2009
    • piękny kawałek, ale niestety nie prawo arkusze ..! to nie jest oryginalny, nie zauważa, jak również brak tryle i inne rzeczy ... pobierz nową wersję!

    • samir · 9 sierpień 2009