Miniaturka partytury

Recenzje Hymn Brazylii (Hino Nacional Brasileiro) Dźwięk, SATB

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

45 review(s)

Hymn Brazylii (Hino Nacional Brasileiro) Dźwięk, SATB Rating: 4.43 out of 5 based on 47 reviews.
    • To jest bello, ale po kursie z rozporządzeniem rządu, i na pewno nam to, co szukać. Poszukiwania przez originaes zarówno w wersji z officiaes ustaleń.

    • Lucas S. A. Castro · 8 maj 2016
    • to, co zawsze szukałem i nie znalazł jeszcze tak bo ten układ na 4 głosy zachować postępu, że mi się podoba, bez moda i wykorzystywania postępu jak słyszałem nawet artystów śpiewu bez poszanowania postęp hymnu. to prowadzi nas uczucie radości i wywyższenie do ojczyzny. bez gadania o układzie w moim zdaniem był bardzo dobry.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 listopad 2015
    • to, co zawsze szukałem i nie znalazł jeszcze tak bo ten układ na 4 głosy zachować postępu, że mi się podoba, bez moda i wykorzystywania postępu jak słyszałem nawet artystów śpiewu bez poszanowania postęp hymnu. to prowadzi nas uczucie radości i wywyższenie do ojczyzny.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 listopad 2015
    • befdvxzcff

    • wfdgsfc · 25 październik 2015
    • VCS grać mt daję VC pra uwaga 10 drx

    • luan marques de carvalho · 24 wrzesień 2013
    • bardzo dobre fantasy treści,

    • cicero eustaquio cavalcante · 17 maj 2013
    • Gratulacje dla układu

    • Eleane Maria do Nascimento · 5 kwiecień 2013
    • Jak wspaniałe naszych Hymn z muzyką arkusz!
      Należy pamiętać, że w tym dyktatury wojskowej było zabronione!
      Gratulacje z okazji Porozumienia.

    • Antonio Tadeu M de Andrade · 7 wrzesień 2012
    • szybko, łatwo i kompletne.
      Gratulacje

    • vanessa araujo · 27 lipiec 2012
    • Szuka partytur na chór, bardzo dobre!

    • Juliana · 27 maj 2012
    • Wynik jest dobrze przygotowana, ale pominiętych wprowadzenie
      bardzo istotną rolę w muzyce.

    • Sarah Ciamberlini Blasi · 22 kwiecień 2012
    • bardzo dobra szkoda, że nie zachowa gleby

    • Fernando · 26 styczeń 2012
    • cieszył, bardzo serdecznie dziękuję, witryny jest bardzo fajnie.

    • vinicius de morais · 1 listopad 2011
    • tylko po to by niektóre narzędzia musiałem grać na trąbce

    • lucas · 11 październik 2011
    • byłoby wspaniale, gdyby nasi przywódcy słuchać i śledzić, co budzi nasz hymn

    • Aguinaldo de Rezende · 16 sierpień 2011
    • Ta piosenka! I warować podczas słuchania wszystkich!

    • Guilherme · 25 lipiec 2011
    • Piękne pracy i łatwy do gry

    • Diulma Cristiane Rodrigues Dubois Prieto · 23 lipiec 2011
    • Jest to jeden z najpiękniejszych hymnów na świecie!

    • Cláudio dos Santos Nascimento · 8 czerwiec 2011
    • The National Anthem, przede wszystkim musi być śpiewane i dobrze cantado.esse biznesu stawiania ludzi którzy nie mają szczególnych miłości i szacunku, a kto śpiewa niektóre nuta po nucie z boiska, które jest ideal.Penso, który nie może śpiewać , aby udać się robić coś innego, dobrze wykonane, niż śpiewać bez capaz.A chyba zrobić w domu, aby dowiedzieć się od kogoś, kto tak naprawdę nie wie na później w public.The reprezentują to, co myślę.

    • Enoque Dantas Barbosa · 5 czerwiec 2011
    • Nie chcę więcej nastrojowa muzyka do pobrania tylko, że

    • débora · 19 maj 2011
    • Materiał o doskonałej jakości. Gratulacje!

    • Gilson de Jesus · 8 maj 2011
    • Wynik był dobrze zrobiony, że rodzaj muzyki, nie jest to, co ludzie chcą usłyszeć w tych dniach poprosić osobę, czym jest muzyka i possoa odpowiada: Muzyka ... I jak MPB Sertanejo Pagoda ... Ideałem byłoby, gdyby ktoś umieścić więcej rozwiązań, tych, pozostawiając luz słuchaczy szczęki, i mówiąc: Zastanawiamy się, co ta piosenka ... dobrze zrobione aaaaaaaaaa depozytów i pro'm rafael silva oliwy z orzecha włoskiego, zrobić muzykę do składania zeznań lat, jestem 14 lat, mieszkających w mieście Alvingham wewnątrz Sao Paulo z abitantes 3000.

    • Rafael de Oliveira Nogueira Silva · 22 marzec 2011

    • zbyt dobrze i wojskowych zgięta?

    • esdras neemias da silva · 11 marzec 2011
    • Materiał qualidade.Parabéns wielki!

    • Gilson de Jesus · 5 marzec 2011
    • jest najpiękniejsze dzieło na świecie. Kocham nasz hymn. E. Jestem bardzo podekscytowany, aby usłyszał. Ponieważ jestem naukę gry na fortepianie chcę go dotknąć. W domu mam klawiatury> Ale w połowie roku chcę zobaczyć, czy mogę kupić fortepian. Przynajmniej to jest moje marzenie. Tbém zamierza napisać jakiś program i sprawdzić, czy jakiś rodzaj duszy może dać mnie byłoby wdzięczna um.Eu. Wszystko co najlepsze i mocno się przytulała do was.

    • paulo jesus carvalho de assis · 13 luty 2011
    • Piękne prace, ładnie zharmonizowane z melodii, które nie jest w zwyczaju. Osobiście jestem wielkim fanem naszych brazylijskich hymn.

    • Wagner Amancio de Souza Silva · 14 styczeń 2011
    • muzyki hymnu po prostu piękne eh

    • Ninguem · 18 wrzesień 2010
    • National Hino brasileiro

    • manoel moacyr da silva · 12 grudzień 2009