Miniaturka partytury

Recenzje Hymn Walii (Hen Wlad fy Nhadau) Dźwięk, Fortepian, Organy

Thanks for posting a review!

Podoba Ci się ten utwór?

Podoba Ci się Cantorion?

Wstecz Dodaj recenzję

14 review(s)

Hymn Walii (Hen Wlad fy Nhadau) Dźwięk, Fortepian, Organy Rating: 4.85 out of 5 based on 13 reviews.
    • Piękne. Jeden z najbardziej zachwycających hymny na świecie. Harmonizację w ten wynik jest po prostu piękne.

    • John · 6 maj 2017
    • Jest to zdecydowanie najlepsze i największe hymn wszech czasów. Ciepło, które przychodzi poprzez harmonizację jest tylko szyi włosy stały wysoki. Zwłaszcza, gdy istnieje walijski głos męski chór śpiewa to, ciepło i głębokość do tonu. Ogromne.

    • Tal · 8 październik 2015
    • Tak zadowolony, że znalazłem w końcu taki fajny akompaniament!

    • Mrs Jones · 27 luty 2015
    • Tak, linia basowa w szczególności jest cudowny! Dzięki

    • dfw · 1 sierpień 2013
    • Mój ojciec śpiewał to do mnie gdy byłem lusterka teleskopowe, on śpiewał w walijski. Tak miło mieć muzykę, teraz jestem stary i gra na skrzypcach

    • Trevor Vickery · 11 listopad 2012
    • Wielki układ. Bardzo jasne.

    • Martyn Reynolds · 5 październik 2011
    • Tylko to, co potrzebne do zorganizowania wynik Brass Band

    • Ian Blower · 5 październik 2011
    • Wspaniałe rozmieszczenie

    • John Berry · 21 wrzesień 2011
    • Jest to doskonałe rozwiązanie i bardzo pomocny dla mnie, działa na układ ten hymn na SATB. Dziękuję.

    • Tim Meier · 12 luty 2011
    • Wow - co harmonizacji! Szczególnie zstępnych bass w drugiej połowie - tematyczne i tam. Beats zwykłych starych I-IV-I-IV ... David, mam nadzieję, że nie uczysz swoje dzieci do odtwarzania na fortepianie - niektóre z tych odcinków są dość duże!

    • Joan Cantor · 8 listopad 2008
    • To jest naprawdę wielki układ, używam go uczyć moje dzieci. Dziękujemy!

    • David Jones · 3 listopad 2008